Samenwerkings- verbanden - ASC

Samenwerkings- verbanden

Samenwerkings- verbanden

Zwembad Poelmeer

Een teambuildingsuitje, iets te vieren, herstellen na een blessure of lekker zwemmen als het voetbal afgelast is. ASC en Optisport Zwembad Poelmeer gaan als goede buren samenwerken. De door Poelmeer aangeboden kavel met een opbrengst van 500 euro tijdens de afgelopen nieuwjaarveiling is hier een eerste voorbeeld van. Deze kavel werd overigens gewonnen door de JO17-1, veel plezier met de waterpolo clinic mannen !
Wat betekent dit voor ASC ? ASC-leden kunnen gebruik maken van de volgende mogelijkheden: 
Gratis zwemkaartjes in het clubhuis van ASC Poelmeer en ASC stellen toegangskaartjes voor vrij zwemmen (zaterdag 12.00  tot 15.00 uur) of zwemdisco (vrijdagavond 19.30 tot 21.00 uur) ter beschikking. Deze kaartjes zijn voor teams tot en met  12 jaar (JO-13) door de trainer of coach gratis af te halen bij verenigingsmanager Ruben Dutrieux (verenigingsmanager@ajaxsc.nl). De voorraad is beperkt, dus reageer snel, kom die kaartjes halen en ga zwemmen met je team, bijvoorbeeld als het ASC veld is afgekeurd!  
Introductie watersport  Voetbal- of cricketteams kunnen kennis maken met diverse watersporten voor een speciaal voor ASC gereduceerde groepsprijs van € 100,- met een maximum van 20 deelnemers. Dit ter bevordering van de techniek en teamspirit. Watersporten: aquarobics, aquabootcamp, borstcrowltraining, waterpolo, aquatacoyo. Afhankelijk van de beschikbaarheid in het zwembad zorgt Poelmeer  voor een instructeur en training. Reserveringen via receptie zwembad Poelmeer: poelmeer-receptie@Optisport.nl   
Vakantie pas partout Optisport zwembad Poelmeer biedt tijdens schoolvakanties pas-partouts aan, zodat ASC-leden t/m 12 jaar (JO-13) voordelig kunnen zwemmen. Deze voordeelkaart is voor de eerste keer in de voorjaarsvakantie te verkrijgen aan de kassa van het zwembad. De receptie beschikt over een ledenlijst van junioren van ASC. De pas-partout is 7 dagen geldig voor vrijzwem uren (elke dag) en kost slechts € 17,50. Bij een 5e bezoek aan het zwembad ontvang je een consumptiemunt voor gratis friet met mayo in de zwembadkantine.  
Korting banenkaart senioren Seniorenleden ontvangen 20% korting op een banenkaart. Werk individueel of in teamverband aan je conditie en fitheid. De receptie beschikt over een ledenlijst van senioren van ASC.
Kampioensfeest in het zwembad Elk jeugdteam t/m JO-13, ongeacht de groepsgrootte met een maximum van 16 kinderen, dat kampioen is geworden komt het vieren in het zwembad, inclusief zakje chips en onbeperkt limonade. Dit is een cadeau van ASC aan de winnende teams.   In de toekomst gaat Zwembad Poelmeer de mogelijkheid van proeftrainingen voetbal en cricket voor de jongste jeugd bij ASC onder de aandacht brengen bij haar publiek tijdens zwemlessen. Dit gebeurt door informatie in de schatkist die kinderen ontvangen bij aanvang van de eerste zwemles.   
Wij kijken uit naar een spetterende samenwerking !
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!