ASC (Open) Ladies Day

ASC (Open) Ladies Day

8 april 2019 15:30


Nu er zoveel cricket- en voetbalvrouwen op de club rondlopen is het hoog tijd om elkaar – en elkaars sport – beter te leren kennen! Op maandagmiddag 22 april (tweede paasdag) gaan we zowel voetballen als cricketen. Wie kan een cricketbal het verst weg slaan, neemt de beste strafschop, vangt de meeste ballen of kan het langst hooghouden? We beginnen de middag met clinics voor beide sporten om vervolgens af te sluiten met wat wedstrijdjes. Hou je het liever alleen bij je eigen sport? Dat is natuurlijk geen probleem.

Programma:
14.00u inloop
14.15u start
17.00u borrel

Lees je dit en ben je een man? Nodig dan vooral je vrouw, vriendin, zus of buurmeisje uit! Er is voor deze open dag geen enkele ervaring vereist. Het sportieve programma is ‘women only’ maar vanaf de borrel is uiteraard iedereen welkom.

In verband met de organisatie horen we graag uiterlijk zaterdag 20 april of je mee doet. Aanmelden kan individueel via ajaxdames@gmail.com. Hier kun je ook terecht voor vragen. We zullen op de dag zelf teams samenstellen. Voor cricket is het handig om gewone sportschoenen zonder noppen mee te nemen, voor al het andere materiaal wordt gezorgd.

Oda Ritsema van Eck (voetbal) en Amber de Groot (cricket)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!