Paul Juten gestopt in Veteranen 1

Paul Juten gestopt in Veteranen 1

18 september 2019 10:00


Afgelopen zondag speelde Paul Juten zijn laatste wedstrijd . Als invaller was hij weer belangrijk in de eclatante zege op Veteranen 3. In de laatste competitiewedstrijd vorig seizoen was dat ook al het geval met een bal van doellijn.

Haagse Paultje, van maart 1947, met zijn statige loopje (ex Graaf Willem ) alweer 30 jaar lid van ASC. Paul de zuid Amerikaanse trukendoos .

En altijd correct, zonder ooit een overtreding, met zijn onnavolgbare bewegingen.  Zo werd hij speler van het jaar, winnaar van de zo begeerde (Vet-1) klomp. Maar Paul was ook de man van de grappen en de grollen, zoals keepen in de pantys van zijn vrouw. Bekend als goedheiligman. Of verkleed als zwarte piet, vaak muzikaal ondersteund met trombone of ezelskake been. Bij het door ASC gewonnen ONEC toernooi laatst bij Kampong verzorgde hij natuuuuuurlijk het dankwoord bij de prijsuitreiking. Als het team weer eens in zijn beroemde winterdip zat, had Paul de oplossing; zijn beroemde coca thee. En dan gingen we weer als de brandweer.

Paul, we gaan je missen , altijd denken in het team belang, en bereid om je op te offeren voor het team . Zondag vertelde je dat je nog blijft aftrainen bij ASC. Gelukkig, dus we blijven je zien,

Misschien een tip voor Paul, de functie van Voorzitter is nog vacant - echt iets voor Paul.

 

Je voetbal vrienden van Veteranen 1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!