Huiswerk maken in het clubhuis van ASC

Huiswerk maken in het clubhuis van ASC

7 november 2019 12:45


Heb jij moeite om jouw huiswerk op tijd af te krijgen? Wil jij beter voorbereid zijn op toetsen en wil jij hogere cijfers halen? Dit allemaal kan lastig zijn wanneer je ook nog op tijd op jouw training bij ASC wilt zijn. Instituut Keizer heeft de oplossing: huiswerkbegeleiding en/of bijles in het clubhuis van ASC!

Instituut Keizer opent, in samenwerking met ASC, per 1 november 2019 een locatie in het clubhuis van ASC. Instituut Keizer biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. De begeleiding is bedoeld voor leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben bij een bepaald vak op school, bij het plannen en maken van huiswerk, bij het leren van toetsen of voor leerlingen die op welke manier dan ook tegenvallende schoolprestaties hebben.

De enthousiaste en bekwame coaches van Instituut Keizer helpen de leerlingen door de begeleiding te richten op: gedragsverandering wat betreft motivatie van de leerling, het aanpakken van leerproblematiek, verbetering van vaardigheden zoals plannen, concentreren en effectief leren van toetsen en prestatieverbetering.

Het maken van je huiswerk bij Instituut Keizer is niet te vergelijken met andere huiswerkbegeleidingsinstituten. Bij ons kun je voordat je aan het huiswerk begint even een balletje trappen en na het maken van je huiswerk kun je zo door naar de training! Ideaal toch? Dus, wil jij jouw huiswerk maken op deze coole en vertrouwde locatie? Schrijf je dan nu in via onze website: www.instituutkeizer.nl. Leden van ASC krijgen 10% korting op onze diensten!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!