Komende zaterdag: Novemberfest by Macie Army

Komende zaterdag: Novemberfest by Macie Army

21 november 2019 14:30


Zaterdag 23 november is het de beurt voor Zaterdag 1 om achter de bar te staan. Voor deze speciale zaterdag pakt Macie Army groot uit en organiseert het een zogeheten ´Novemberfest´. De zaterdagmiddag én avond zal in het teken staan van ons buurland Duitsland.

Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden voor zowel jong én oud! Voor de jeugd en natuurlijk de senioren zijn er prijzen te winnen met een Schwalbetoernooi. Opgeven (in een tweetal) kan via het inschrijfformulier in het clubhuis! Rond etenstijd zal de Macie Army jullie voorzien van overheerlijke Braadworsten door niemand minder dan Mister Braat himself! Verder kunnen er nog prijzen worden gewonnen met een Duitse quiz

Uiteraard zal het clubhuis een kleine metamorfose ondergaan. De barkrukken maken plaats van lange tafels, de bierglazen maken plaats voor bierpullen en het witbier zal hoger aangeschreven zijn dan ooit. 

Ook hopen wij van de Macie Army jullie om 13.15 langs de lijn te zien bij de kraker in de 4e klasse, ASC 1 tegen Ter Leede 4. Vanaf 16.00 zullen wij de leden trakteren op een boel gezelligheid! Tot de 23e!

PS. Vergeet je Duitse outfit/Duitse voetbalshirt niet. 
Degene met de beste outfit verdient namelijk ook nog een prijs!


Volledige programma:

16:00 - Openingswoord in het Duits
17:00 - Schwalbetoernooi
18:00 - Braatworsten
19:00 - Duitse voetbalquiz
20:30 - Bierestafette

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!