Quakernaat treedt in de voetsporen van Vincenten

Quakernaat treedt in de voetsporen van Vincenten

18 mei 2020 13:30


Groot waren de zorgen van de twee A.S.C. 2 supporters Wenzel en Kramers toen ze hoorde dat Mischa Vincenten zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Gelukkig is er na grondig speurwerk van de A.S.C. 2 scouting een waardig vervanger gevonden: Jordy Quakernaat

Jordy wordt door de succesvolle spits van A.S.C. 2, de op Kaiser?!? spelende Rups, getypeerd als een voetbalbandiet op de linkerkant. Een korte interview met deze nieuwe vedette.

Hoe is het om de grote Vincenten op te volgen?
Spannend, maar ik zie het helemaal zitten. Zal ter ere van Mischa elke wedstrijd een Zidane doen. Denk verder dat ik op het gebied van duelkracht niet kan brengen wat hij brengt, maar dat moeten andere spelers maar opvangen. Ook zijn stijl, bijvoorbeeld het geblesseerd linea recta de kleedkamer in rennen de bank in verwarring achterlatend, is niet te kopieren. Moet je dan ook niet proberen.

Maak je je zorgen om de concurrentie bij A.S.C. 2? 
Eerlijk... eerst niet. Maar nu Arjan zijn appendix kwijt is, dat scheelt toch op de eerste meters. Hugo die opeens een baard heeft, Sjors met zijn social media kracht en Dut die weer niet stopt. Wordt een pittige concurrentiestrijd.

Kwade tongen beweren dat je je liesblessure faked omdat je de druk niet aankan?
Geen commentaar

Wil je wat beloven aan alle supporters van A.S.C. 2: Wenzel en Kramers?
Ik beloof dat ze na twee wedstrijden Mischa zijn vergeten.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Makkelijke vraag, de tekeningen van Nix natuurlijk.

Jordy welkom en succes bij A.S.C. 2!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!