Opening hernieuwde terras vanaf 4 juli (ovb)

Opening hernieuwde terras vanaf 4 juli (ovb)

17 juni 2020 15:45


Zoals jullie misschien al gezien hebben in het ‘verjaardagsfilmpje’ van het bestuur, hebben wij niet stilgezeten in de voetbal- en cricketloze periode. Naast het vele opruimen en schoonmaken hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt een schitterend terras, compleet met buitenbar, te realiseren. Dit stond al langer op de planning, maar gezien alle Corona-maatregelen is dit echt een uitkomst!

Het vernieuwde terras moet in het cricketseizoen het centrum van de vereniging worden, waar zowel cricketers als voetballers op mooie dagen van een drankje kunnen genieten. Natuurlijk zal er bij slecht weer uitgeweken worden naar binnen, maar zodra de zon ook maar een beetje schijnt zal de buitenbar open zijn. Gedurende het voetbalseizoen zal het ‘Krijnplein’ ook een belangrijke functie hebben. Dan kunnen de vele toeschouwers er op zaterdagochtend terecht voor een heerlijk kopje koffie en een gevulde koek.

Als alles loopt zoals voorzien krijgen we vanaf 1 juli toestemming van de regering om het clubhuis en terras weer open te stellen. Dit zal uiteraard gebeuren met inachtneming van opgelegde regels van het RIVM. Deze zullen we, nadat bekend is of de versoepelingen van 1 juli doorgaan, met jullie delen.

Het weekend van 4 en 5 juli hopen wij ons mooie terras open te mogen stellen voor leden en belangstellenden. Vanaf 15.00 zal de buitenbar geopend zijn. Onder het genot van een drankje en een borrelhapje kan iedereen bijpraten en genieten van een mooie pot cricket!

Veel dank aan Martijn Weijsters (MW Bestratingen), Jan Wansink en de klusploeg voor hun grote bijdrage aan de totstandkoming van het terras.

PHOTO-2020-06-17-15-29-47_1.jpg

PHOTO-2020-06-17-15-29-47_2.jpgPHOTO-2020-06-17-15-29-47_5.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!