Even voorstellen: Lesley Kluivers & Ronald van Wattum

Even voorstellen: Lesley Kluivers & Ronald van Wattum

6 augustus 2020 12:45


Niet alleen de selectie, maar ook de technische staf van de selectie is inmiddels op volle oorlogssterkte. Lesley zal volgend seizoen op de zondag ervoor zorgen dat onze jongens fit blijven en Ronald zal op de zondag Jesper tactische meesterzetten influisteren.

Lesley Kluivers
Lesley is als voetballer onder andere actief geweest bij UVS, Boshuizen en Rijnvogels. Onlangs heeft hij besloten te stoppen, reden: o.a. blessureleed en zijn drukke studie fysiotherapie. Wel heeft Lesley tijd om als verzorger bij A.S.C. te starten en daar zijn we blij mee! Dit betekent dat we een mooi fysio-team hebben met Lesley op de zondag en Barend van Doortast doordeweeks!

Op de zondagen zal Lesley zorgen dat alle enkels strak worden getapet, de kuiten zijn losgemasseerd en belangrijkste dat het goed zit in de koppies. Als voetballer moest hij het hebben van overzicht, techniek en rust aan de bal en dat gaan we ook terugzien op de massagetafel zo heeft hij beloofd!

Ronald van Wattum
Afgelopen seizoenen was Ronald assistent trainer bij Boshuizen en daarvoor is hij bij onze oude buur UDO assistent- en hoofdtrainer geweest. Nu maakt hij de overstap naar A.S.C. om met al zijn ervaring hoofdtrainer Jesper op de zondagen bij te staan. Een aanwinst!

De voetbal-roots van Ronald liggen bij Rozenburg en vanuit Rotterdam heeft hij de overstap gemaakt naar vv Leiden. Hij is kenner van het Leidse voetbal want Ronald heeft ook bij RCL, UVS en LFC gespeeld. Uiteindelijk heeft hij zijn actieve voetbalcarriere bij VV leiden afgesloten.

Ronald was zelf een pure verdediger (voorstopper/laatste man) en dit betekent dat hij voor een combinatie van strijd, duels en goed voetbal naar de Overveerpolder komt. Hij heeft zin om bij A.S.C. te starten en is benieuwd waar de groep staat en natuurlijk naar de 2e klasse. Wij ook!

Lesley en Ronald welkom bij A.S.C.!

TC A.S.C.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!