JO10 Premier League

JO10 Premier League

14 april 2021 15:15


Dubbel feest op ASC, deze koude zaterdagochtend 10 april. Na een eindeloos durende reeks van onderlinge potjes, heeft de KNVB vrijdag de 9e de reeds lang aangekondigde Regiocup officieel bekend gemaakt. Met de Regiocup wil de KNVB voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van de het huidige seizoen. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk weer tegen tegenstanders van buiten onze eigen club kunnen gaan spelen!

Voor de JO10-lichting was het de finaledag van een twee weken durende Premier League competitie. De JO10-1 t/m JO10-6 werden gemixt en ingedeeld in de top zes van de Premier League: Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea en Arsenal. Na het eerste weekend, met veel spannende wedstrijden, hadden drie teams vijf punten: Chelsea, Manchester City en Tottenham Spurs.  

In de openingswedstrijd van de finaledag verspeelde Tottenham direct al veel kansen op het kampioenschap door gelijk te spelen tegen Liverpool. Op het andere veld rekende Manchester City in een direct confrontatie af met Chelsea: 5-2. Tottenham moest nu hopen op een uitglijder van Manchester City en zelf afrekenen met Chelsea om kampioen te worden. Dat laatste lukte, maar Manchester City won afgetekend met 6-2 van Arsenal en mocht zich na twee weken terecht kampioen noemen. Bij de prijsuitreiking ontving de winnaar een wisselbeker en ontvingen alle spelertjes die meededen aan het toernooi een medaille.

Gefeliciteerd (v.l.n.r.) Syb, Rafael, Rover, Lars, Bilal, Tjalke en Tristan! IMG_0104.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!