ASC heeft de trainersstaf voor haar jeugdselectieteams compleet.

ASC heeft de trainersstaf voor haar jeugdselectieteams compleet.

15 april 2021 14:15


De afgelopen maanden zijn we druk doende geweest de trainersstaf voor de jeugdselecties rond te krijgen. Met trots presenteren wij de nieuwe staf.

Rob Gieben trainer O19-1
Sinds 2018 is Rob Gieben het hoofd jeugdopleiding van ASC. Hij gaat komend seizoen deze functie combineren met het hoofdtrainerschap O19-1. Rob is ruim dertig jaar werkzaam in de voetballerij binnen diverse technische functies. Zo werkte hij o.a. vele jaren als jeugdtrainer binnen de Ere- 1e en 2e divisie, als assistent- en techniektrainer binnen het betaald voetbal en als hoofdtrainer senioren binnen het
amateurvoetbal waarvan diverse jaren op 1 e
klasse niveau. Rob is in bezit van het UEFA-A trainersdiploma.
Hans van Keeken assistent trainer O19-1
Hans is komend seizoen de nieuwe trainer van de O15-1 (zie O15-1) en zal tevens in de functie van assistent trainer O19-1 werkzaam zijn. Op deze manier krijgt Hans de mogelijkheid om zich binnen de ASC-opleiding ‘breed’ te ontwikkelen.
 
Ronald van Beelen en Phil Coady trainers O17-1
Zowel Ronald als Phil zijn twee nieuwe gezichten binnen ASC. Zij hebben veel ervaring opgedaan binnen de jeugdopleiding van FC Oegstgeest waar zij o.a. de O15- en O17 selectie hebben getraind. Ronald en Phil zijn in bezit van het UEFA-C diploma.
We zijn zeer verheugd dat Ronald en Phil voor onze jeugdopleiding hebben gekozen.
 
Joost en Johan van Aggelen trainers van O17-2
Voor het tweede seizoen achtereen zijn de broers Johan en Joost van Aggelen de trainers van O17-2. Twee échte ASC’ers die met veel enthousiasme en positivisme hebben aangetoond spelers en speelwijze te kunnen ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor Johan en Joost om ook komend seizoen weer enkele spelers richting het eerste team te kunnen laten doorstromen.
 
Hans van Keeken trainer O15-1
Hans van Keeken heeft ondanks zijn nog jonge leeftijd als trainer-coach al veel ervaring opgedaan op divisieniveau. Hij heeft besloten UVS te verruilen voor de ambitieuze opleiding van ASC. Hans heeft het CIOS afgerond en is in bezit van het UEFA-B trainersdiploma.
We zijn zeer verheugd dat Hans voor ASC heeft gekozen en zich binnen onze opleiding verder wil ontwikkelen.
Sieb Maris assistent trainer O15-1
Sieb is al enkele jaren als hoofdtrainer werkzaam binnen de ASC opleiding en heeft reeds ervaring opgedaan bij diverse selectieteams waaronder O15-1. Komend seizoen gaat hij Hans assisteren bij de O15-1. Sieb speelt zelf in de ASC selectie.
 
Stan Schuilwerve trainer O15-2
Stan is inmiddels een bekend gezicht binnen ASC. Hij loopt al enkele jaren stage voor de opleiding Sport & Bewegen. Binnen deze opleiding zal Stan volgend seizoen starten met de KNVB opleiding UEFA-C en kan hij zich binnen ASC verder ontwikkelen in het trainersvak. Als actief speler heeft Stan de jeugdselectieteams bij Rijnsburgse Boys doorlopen.
 
Ruben Dutrieux en Timme van Rooyen trainers O13-1
Ruben is een ervaren trainer/coach, is in bezit van het UEFA-C trainersdiploma en heeft reeds vele seizoenen ASC O17-1 getraind. Komend seizoen gaat Ruben zich toeleggen op de ontwikkeling van onze O13-1. Dit gaat hij samen met Timme doen. Timme speelt zelf in de O19-selectie, is een jonge talentvolle trainer en heeft reeds enkele jaren ervaring opgedaan als hoofdtrainer O8-1 en O9-1. Timme heeft gekozen voor de opleiding Sport & Bewegen en kan zich in het verlengde van deze studie optimaal gaan ontwikkelen in het trainersvak.
 
Rob Gieben trainer O12-1
De trainingen zullen worden verzorgd door Rob Gieben. Op de speeldag zal het team gecoacht worden door Ralph Hanekamp en Julius Jansen. Beide hebben zeer veel plezier in het coachen en hebben zich hierin de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld.
 
Hein Fles en Ties Fles trainers O11-1
Dit seizoen zijn vader Hein en zoon Ties met veel inzet werkzaam op de O11-2 en hebben aangetoond het maximale uit de spelers te halen zowel op individueel- als op teamniveau. Komend seizoen zijn Hein en Ties de nieuwe trainers van O11-1. Een talentvolle spelersgroep, dus een mooie uitdaging om deze kids verder te ontwikkelen. Ties speelt zelf in de O17-selectie.
 
Gijs Greeven en Taeke van Delft trainers O10-1
Gijs en Taeke hebben dit seizoen ervaring opgedaan met het trainen en coachen van de O9-2. Ze hebben laten zien dat ze met veel geduld en enthousiasme spelertjes beter kunnen maken. Het is daarom geen verrassing dat het trainersduo komend seizoen de stap maakt naar de O10-1 en zich in het trainersvak verder kunnen ontwikkelen op hoofdklasse niveau.
 
Wessel van Eck en Jasper Lequin trainers O9-1
Wessel en Jasper, beide spelend in de O17-selectie, hebben dit seizoen ervaring opgedaan met onze O8-1. Dit trainersduo heeft aangetoond dat zij in staat is om spelertjes individueel technisch beter te maken. Beide trainers zijn er aan toe om komend seizoen door te stromen naar het eerste selectieteam binnen de O9-lijn. Voor Wessel en Jasper een mooie kans en uitdaging om zich in het trainersvak verder te ontwikkelen.
 
Nout Fles en Gijs van der Heijden trainers O9-2
Nout en Gijs zijn twee jonge nieuwe trainers binnen de trainersstaf. Beide spelen komend seizoen in de O15-selectie. Door intensieve begeleiding door het Hoofd jeugdopleiding op de trainingsavonden en de thuiswedstrijden, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit nog jonge trainerskoppel het heel goed gaat doen.
 
Roy Erades en Max Schoch trainers O8-1
Roy en Max, zelf spelend in de O17-selectie, hebben dit seizoen als beginnende trainers met heel veel enthousiasme en geduld gewerkt met de O8-2. Het talentvolle trainersduo heeft laten zien dat ze goed kunnen omgaan met jonge jeugdspelertjes en hen met name op technisch gebied veel hebben geleerd. Het is daarom een logische stap dat Roy en Max komend seizoen de hoofdtrainers zijn van O8-1.
‚Äč
Teun Bol en Tijn Verstegen trainers O8-2
Teun en Tijn zijn twee jonge nieuwe trainers binnen de trainersstaf. Beide spelen in de O15-selectie. Door intensieve begeleiding door het Hoofd jeugdopleiding op de trainingsavonden en de thuiswedstrijden, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit nog jonge trainerskoppel het heel goed gaat doen.
 
ASC verlengt met Rob van Reisen als Hoofd Keepersschool
Keeperstrainer Rob van Reisen zorgt ook komend seizoen dat onze jeugdkeepers de volle aandacht krijgen en zich individueel kunnen ontwikkelen. Rob is een zeer ervaren trainer, kent zogezegd ‘de klappen van de zweep’. Naast het trainen van de jeugdkeepers is hij ook verantwoordelijk voor het trainen van de senioren selectiekeepers.
Onze overige keeperstrainers zijn Ron Parlevliet, Taeke van Delft en Tijmen Bik.
 
Techniekschool
De ASC-techniekschool staat o.l.v. Rob Gieben. Samen met diverse techniektrainers zal hij onze jeugdspelers individueel ontwikkelen op het gebied van de functionele technische vaardigheid.
 
We wensen onze trainer/coaches voor komend seizoen heel veel plezier én succes !
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!