Ajax dames nog op zoek naar hulp

Ajax dames nog op zoek naar hulp

28 april 2021 18:00


Eindelijk weer live sport kijken, genieten van een zonnetje op het terras van ASC, bijpraten met een teamgenoot of vriend/vriendin, wie wil dat nou niet? De cricketvrouwen bieden jullie deze kans!

Voor een viertal thuiswedstrijden in mei en juni zijn we nog op zoek naar hygiëne-coördinatoren (HC’s). Als HC ontvang je de tegenstander bij het hek, neem je de spelerslijst in ontvangst en laat je zien wat de spelers-zones zijn (enkel toegankelijk voor geteste speelsters en umpires). Gedurende de rest van de dag hou je in de gaten dat de speelsters en overige aanwezigen zich in de juiste zones blijven begeven. Klinkt natuurlijk een beetje gewichtig, maar feitelijk is het een vrij ontspannen manier om wat vrijwilligerswerk te doen en lekker buiten te zijn. We verwachten op de wedstrijddagen namelijk geen grote drukte op de club en inmiddels is iedereen al goed gewend aan de corona-maatregelen. Volgens protocol mogen er altijd twee HC’s tegelijkertijd aanwezig zijn, dus om het wat gezelliger te maken kan je je met een tweetal aanmelden.

Het betreft de volgende dagen en tijden:

zaterdag 8 mei van 11.00u-18.00u

zaterdag 22 mei van 12.00u-19.00u

maandag 24 mei (2e Pinksterdag) van 11.00u-18.00u

zaterdag 5 juni van 12.00u-19.00u

 

De dag kan opgedeeld worden in meerdere blokken, ook opgeven voor een aantal uur is mogelijk (bv 2x 3,5 uur). Inmiddels hebben Frank, William, Arthur en Amrish zich voor een paar blokken aangemeld, waarvoor hartelijk dank! Het zou mooi zijn als we dit onder meer leden dan deze ‘usual suspects’ kunnen verdelen, voor aanmelden of meer info: amber.degroot@live.nl, 06-28465393.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!