ASC heeft de trainersstaf voor veel van haar Onderbouw breedteteams (niet-selectieteams) compleet.

ASC heeft de trainersstaf voor veel van haar Onderbouw breedteteams (niet-selectieteams) compleet.

3 mei 2021 13:45


De afgelopen maanden zijn we druk doende geweest om op zoveel als mogelijk Onderbouw breedteteams twee trainer/coaches te plaatsen. De meeste Onderbouw breedteteams zijn bij ASC ondergebracht in de circuittraining. Een groot voordeel van circuittraining is dat elk team dezelfde oefeningen traint maar dat de trainer het tempo en indien nodig de moeilijkheidsgraad tijdens de training kan beïnvloeden. Op deze manier kan ieder kind op zijn/haar eigen tempo en niveau ontwikkelen.
Daarnaast kiezen wij ervoor om ook zoveel mogelijk jeugdspelers in te zetten als trainers. We vergroten hiermee de onderlinge verbinding tussen jongere en oudere spelers en kunnen op deze manier meer trainers inzetten binnen het beschikbare budget. Daarnaast zien we dat onze jeugdspelers het leuk en eervol vinden om onderdeel uit te maken van de ASC Football Academy. De Hoofdtrainer van de circuittraining geeft leiding aan de circuittrainers.
Met trots presenteren wij de nieuwe staf.

Circuittraining
De ASC-Circuittraining staat o.l.v. Marijn Lensen. Marijn is student Sport & Bewegen en zal komend jaar afstuderen. Hij zal leiding geven aan de jeugdtrainers en samen met hen zorgen dat onze jeugdspelers met veel plezier zichzelf kunnen ontwikkelen.

De volgende tien breedteteams binnen de circuittraining zijn voorzien van één of twee trainer/coaches. Deze trainer/coaches zullen op de speeldag het betreffende team coachen.

Lars en Lodewijk, trainers O8-3
Gijs en Ben trainers, O8-4
Younes en Pieter, trainers O8-5
Senne en Tom, trainers O8-6
Luca en Pepijn, trainers O9-3
Hugo en David, trainers O9-4
Max L. en Maxi J., trainers O9-5
Lowie, trainer O9-6
Mats en Reinout, trainers O10-2
Mirjam, trainster MO10-1

 De onderstaande breedteteams maken geen deel uit van de circuittraining maar zijn wel gekoppeld aan één of meer vaste trainers.

Koen en Olivier, trainers O11-2
Loek, trainer O12-n.n.b.
Seth en Luuk, trainers O12-2
Rogier, trainer O13-2

 

 

We wensen onze trainer/coaches voor komend seizoen heel veel plezier én succes !

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!