Voorjaarscursus TiquiTaca komende zondag van start - ASC

Voorjaarscursus TiquiTaca komende zondag van start

Voorjaarscursus TiquiTaca komende zondag van start

19 januari 2023 12:30


Komende zondag gaat er een nieuwe cursus techniektraining van TiquiTaca van start. De trainingen op zondagochtend zijn van 10.00-11.00 en toegankelijk voor iedere gemotiveerde speler of speelster, in de leeftijd van 6-13 jaar. De inschrijving is geopend op tiqui-taca.nl.

Hoe zijn de trainingen georganiseerd?
In cursussen van tien sessies op zondagochtend gaan we met kleine groepjes aan de slag om de vaardigheden te verbeteren. De sessies duren 60 minuten. Groepsindeling zal op leeftijd en voetbalniveau plaatsvinden, aan verzoeken om vriendjes/vriendinnetjes bij elkaar te plaatsen wordt waar mogelijk voldaan. De kosten voor een cursus van tien lessen bedragen €125,- (inclusief TiquiTaca voetbalshirt). Late instromers betalen een aangepast bedrag.

In grote lijnen zullen de trainingen bestaan uit drie blokken:

  • Warming up (15 min), bestaande uit coördinatie-oefeningen (dat is de basis van een goede techniek, je moet goed kunnen bewegen/op je benen staan) en techniekoefeningen (kappen/draaien, eerste aanname, schijnbewegingen etc.).
  • Spelvormen (kern, 30 min), het geleerde wordt toegepast in uitdagende vormen met tegenstanders, tijd en/of ruimte als weerstand. Spelers worden uitgedaagd om oplossingen te verzinnen en creatief te zijn.
  • Partijvormen (15 min), alles uit de trainingen moet samenkomen in deze partijvormen met per training wisselende omstandigheden (aantallen, afstanden, soorten doelen etc.) om de leerdoelen naar voren te laten komen.
Kijk op tiqui-taca.nl voor meer informatie!


Voorjaarsvakantie
Ook de inschrijving voor de trainingsochtenden in de voorjaarsvakantie is inmiddels geopend op tiqui-taca.nl.

Schrijf_je_nu_1.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!