Voetbalpassie: spaar tot 3 oktober voor ASC

Voetbalpassie: spaar tot 3 oktober voor ASC

27 september 2021 11:00


Voetbal is met bijna 3.000 amateurclubs de grootste sport van Nederland; ieder dorp heeft wel een voetbalclub. En natuurlijk ook in Oegstgeest is er een mooie club: ASC! Afgelopen jaar stond ook hier het amateurvoetbal voor een groot deel stil. Een groot gemis voor alle spelers en iedereen die bij voetbal betrokken is. Maar ook de clubkas had hieronder te lijden.

Omdat onze amateurvoetbalclubs in de buurt juist nu een steuntje in de rug kunnen gebruiken, introduceert Albert Heijn in samenwerking met de KNVB ‘Voetbalpassie’. Een spaarprogramma waarmee alle clubs gesteund kunnen worden door boodschappen te doen bij Albert Heijn
Oegstgeest Irislaan en Albert Heijn Terweeplein.

Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kunnen alle klanten bij Albert Heijn Irislaan en Terweeplein Voetbalpassiepunten sparen in de AH app. Deze punten worden gespaard op meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. Met tien punten hebben klanten al een volle spaarkaart waarmee zij een amateurclub naar keuze kunnen sponsoren met één euro.

Voetbalpassie is er voor álle voetbalverenigingen; groot en klein. Alle amateurclubs doen automatisch mee. Leden, maar ook hun vrienden, familie en kennissen: iedereen kan door aankoop van de actieproducten eenvoudig via de AH-app meesparen voor hun club. Met het opgehaalde bedrag kunnen verenigingen dan die nieuwe ballen bestellen of de kantine een likje verf geven. Bovendien maakt iedereen die meedoet met Voetbalpassie kans op mooie prijzen!

Kijk voor meer informatie op ah.nl/voetbalpassie

Image_2.jpeg
Image_1.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!