7 november: save the date!

7 november: save the date!

27 oktober 2021 11:00


Op zondag 7 november a.s. staat de wedstrijd A.S.C. 1 – Bloemendaal 1 op het programma (aanvang 14.00 uur). Rood-Zwart kan de punten heel hard gebruiken, dus hoog tijd om naar sportpark Overveer te komen om je favorieten luid aan te moedigen en op gepaste wijze naar de overwinning te schreeuwen!

Ongeacht de uitslag gaan we er na afloop weer een ouderwets gezellige middag op A.S.C. van maken met een hapje, een drankje en live muziek. De Quartels, de gerenommeerde formatie met Oegstgeester/Leidse roots, staat met hun live muziek garant voor een swingende muzikale omlijsting van de middag. In 1949 was dat wel anders, zie onderstaande oekaze van het toenmalige bestuur!

Ook de oud-leden zijn speciaal voor deze gelegenheid uitgenodigd, dus wie weet ontmoet je weer een oud-teamgenoot die je al jaren niet meer hebt gezien. Even gezellig bijkletsen….

Zet daarom 7 november in je agenda en kom naar sportpark Overveer! We hopen je die zondag in ieder geval langs de lijn te mogen ontmoeten!

N.B. Bij een bezoek aan het clubhuis heb je volgens de nu geldende coronaregels wel een coronatoegangsbewijs nodig, d.w.z. een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. Het is nog even niet anders.

hhhy.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!