Kleedkamerverbouwing, mede mogelijk gemaakt door... de klusploeg

Kleedkamerverbouwing, mede mogelijk gemaakt door... de klusploeg

18 november 2021 12:30


Tijdens de afgelopen ALV is de beslissing genomen om in de winterstop opslagruimtes op te offeren om extra kleedkamers te realiseren. Een goede beslissing voor de vereniging, maar daarmee is het werk natuurlijk niet gedaan. Afgelopen week heeft de klusploeg bestaande uit Klaas, Rien, Chris en Huib overuren gedraaid om de inhoud van de opslagruimtes te verplaatsen naar andere plekken in het clubhuis.

Het was zeker geen gemakkelijke klus. Er moest een hoop gesjouwd worden,  maar als je denkt dat de mannen het daarbij gelaten hebben, heb je het mis. Alle kleding, trainingsmaterialen, ballen en ga zo maar door, is netjes ingeruimd in de kasten en stellingen. Toen het werk klaar was, hoefden de trainers (van jeugd en selectie) alleen maar naar een andere ruimte voor hun materiaal. Verder hebben zij helemaal niks van de verhuizing gemerkt. 

Het volgende project staat alweer voor de deur: de verplaatsing van de Tactiekruimte naar boven. Een klusje, dat de mannen ook zeker zullen gaan klaren. Hulde voor de klusploeg!

IMG_2344.jpg

Natuurlijk zouden Rien, Huib, Chris en Klaas best wel wat hulp kunnen gebruiken op maandag- en donderdagochtend. Heb je wat tijd over en wil je je inzetten voor de club stuur dan even een mailtje naar verenigingsmanager@ajaxsc.nl. Natuurlijk kan je ook gewoon even langskomen op één van die ochtenden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!