ASC MO8-1 wint voor de eerste keer

ASC MO8-1 wint voor de eerste keer

22 november 2021 14:45


Dit seizoen is er voor het eerst een meidenteam onder 8 jaar bij ASC. Begonnen met zes meiden, groeit het team hard, tot nu al elf meiden! Die groei is niet alleen zichtbaar in het aantal speelsters, maar de meiden worden ook met de week beter. Afgelopen zaterdag speelden ze een fantastische wedstrijd. Na zeven verliespartijen was er eindelijk een overwinning.

Keepster Anna stond voor het eerst een hele wedstrijd op doel en dat had meteen resultaat; ze heeft de nul gehouden. De verdediging bestond het grootste gedeelte van de wedstrijd uit Suus, Vive en Ayla. Zij stonden bloedfanatiek te verdedigen en lieten er helemaal niemand langs.

Baas op het middenveld was overduidelijk Marwa, die ook nog eens vier doelpunten wist te maken. Een andere hoofdrolspeelster was Adriana, zij scoorde er maar liefst vijf. Maxime begon de wedstrijd als verdediger, maar ging later in de aanval spelen en scoorde drie keer. Twee van deze doelpunten waren op aangeven van Ayla, die zelf ook één keer raak schoot. Annemijn had voorin ook een belangrijke rol als aangever en balafpakker.

Sofie en Aurora konden helaas niet meedoen, maar zij komen de volgende keer het team weer versterken en dan is ook het nieuwste teamlid Hanne erbij.

En zo was er dan eindelijk, op 20 november (de verjaardag van Suus!), voor het eerst winst voor de MO8-1 van ASC. En niet zo’n beetje ook: 13-0! Feest na afloop en iedereen blij! Behalve trainster Aisha, want zij moet op de volgende training dertien rondjes om het veld rennen….

8d620dee-064c-4859-ba22-f4705260204d.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!