Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je nu in! - ASC

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je nu in!

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je nu in!

13 maart 2023 12:00


Traditiegetrouw is Hemelvaartsdag dé dag van de A.S.C. Onderlinge. Het befaamde onderlinge toernooi waar elke A.S.C.’er in één klap het seizoen alsnog glans kan geven. Dit jaar zal er zowel een vrouwen als een mannentoernooi zijn. Wacht dan ook niet en formeer een team, verzin een naam en wijs een aanvoerder aan die de band met trots zal dragen. De aanvoerder van je team kan de inschrijving regelen via bartholdmackay@hotmail.com. Aftrap: 12.00 uur!

Inschrijving is open voor JO19-junioren, senioren en voor gastspelers met een band met ASC (lidmaatschap niet per se verplicht). Wij hopen op inschrijvingen vanuit alle geledingen van de club (selectie, dames, cricket, veteranen, ouders, oud-leden, JO19-jeugd….). Twijfel je over je fitheid en balgevoel? Goed om te weten, het kunnen aandoen van je kicksen is de ondergrens. Meer voetbaltalent is geen vereiste. De kosten zijn €15 per speler die volledig ten goede komen aan de inwendige ASC’er (lunch, BBQ, A.S.C-droppen) en de muziek.

Gé Schoonwater Bokaal
Er wordt gestreden om de prestigieuze Gé Schoonwater Bokaal. Geheel volgens het gedachtegoed van Gé staan gezelligheid en fair play voorop. Winst is van zeer ondergeschikt belang. Het hoofdveld wordt opgedeeld in vier velden en er wordt 5 tegen 5 (4+1 keeper) gespeeld. En natuurlijk zal Det ook deze editie weer op zoek gaan naar het Talent van het toernooi, wie wil er niet in het illustere rijtje Tom Graafsma, Wiger Wijnen, Joep van de Broek, Bastiaan Kuijt en Kees 'Kifesh' van Leeuwen terecht komen. Nadat alle deelnemende ploegen alles uit de voetbalkast hebben gehaald, is het tijd voor een uitgebreide borrel, een hapje te eten, drankjes en muziek! 

Vragen?
Neem contact op met Barthold Mackay via bartholdmackay@hotmail.com. Dé voorzitter van de Onderlinge organisatie, die met ijzeren vuist regeert en met de voorzittershamer intimiderend in zijn hand alle kaasstengeltjes pikt.

De Onderlinge organisatie

PHOTO-2023-03-10-14-51-14.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!