ASC bestaat 130 jaar (jubileumactiviteiten)! - ASC

ASC bestaat 130 jaar (jubileumactiviteiten)!

ASC bestaat 130 jaar (jubileumactiviteiten)!

24 mei 2022 12:15


Op 1 juni bestaat ASC 130 jaar en daarom heeft de jubileumcommissie een mooi programma opgesteld met leuke evenementen. Er is voor ieder wat wils. Over veel van de evenementen is al eerder gecommuniceerd, maar hier volgt nog even een opsomming van de activiteiten. Natuurlijk hopen we bij alle evenementen op veel deelnemers en toeschouwers!

Op donderdag 26 mei vindt de Onderlinge plaats. Traditioneel strijden teams van spelers met een link met ASC om de Gé Schoonwaterbokaal. De teams zijn echt een dwarsdoorsnede van de vereniging; ouders van jeugdspelers, supporters, ASC 1-spelers, oud-ASC’ers, alles en iedereen heeft zich kunnen inschrijven. Op kleine veldjes wordt er 5v5 gespeeld en het toernooi wordt afgesloten met een heerlijke bbq en een feestavond. Meer info.

Twee dagen later is het ONEC-toernooi. ONEC is een eigentijds verband van traditionele voetbalverenigingen. Jaarlijks organiseert één van de aangesloten clubs het ONEC-toernooi. In het kader van het jubileum is het dit keer de beurt aan ASC. Teams uit het hele land zullen deze zaterdag naar Oegstgeest afreizen om er een onvergetelijke dag van te maken. Na afloop van het 7v7-toernooi is het tot in de late uurtjes feest in het clubhuis.

Dinsdag 31 mei is het de avond van de Algemene Ledenvergadering en de verjaardag van ASC om 0.00. Alle leden zijn uitgenodigd voor de jaarlijkse ALV. Na afloop van de vergadering tellen we af naar 12 uur. Om de verjaardag te vieren sponsort Heineken 130 liter bier. Meer info.

Woensdag 1 juni is een dag voor onze jongste jeugd. Om 14.00 is er de jaarlijkse afsluiting voor de Mini’s en de Kickers. Zij spelen een toernooi, waarbij na afloop iedereen in de prijzen zal vallen. Vanaf 16.00 is het tijd voor shoot outs. Alle spelers van JO8 t/m JO14 dingen mee naar een gouden ticket voor het Nederlands Kampioenschap shoot out op 19 juni in het Excelsior Stadion. Meer info.

Op vrijdag 3 juni is de finaleavond van de 7v7-competitie. Alle het hele jaar strijden de 7v7-teams op vrijdagavond voor een goede klassering. Deze vrijdag worden de prijzen echt verdeeld. Geheel in de geest van de 7v7-competitie wordt de avond afgesloten met mooie derde helft.

Zaterdag 4 juni moet het hoogtepunt worden van de jubileumweek. In de ochtend en middag worden de velden omgebouwd voor de ASC Fun Games voor JO8 t/m JO12. Meer info.
Na de Fun Games is het tijd om te loungen tijdens een Spaanse namiddag met muziek, drankjes en tapas. Vanaf 20.00 barst het feestgedruis echt los als niemand minder dan Barry Badpak komt optreden. De feestavond wordt afgesloten door DJ Joost Vetter

Op maandag 6 juni sluiten we de jubileumweek af met een paar pareltjes. Allereerst is er maandagochtend een fietstocht langs de long and winding road die ASC heeft afgelegd om te komen waar we nu zijn: Sportpark Overveer. De organisatie van deze fietstocht ligt in de kundige handen van de The Good Old, dé ASC-commissie die het heden met het rijke verleden verbindt. Meer info.
Om 14.00 trapt ASC 1 af voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit is ook meteen de laatste wedstrijd in de zondagafdeling, aangezien ASC 1 komend seizoen overstapt naar de ‘zaterdag’. Rondom de wedstrijd ASC 1 - EMM'21 wordt een feestelijk programma georganiseerd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!