Tabula Honoris weer up-to-date

Tabula Honoris weer up-to-date

23 juni 2022 13:15


Tijdens de Algemene Leden Vergadering (A.L.V.) van 31 mei j.l. zijn liefst vijf leden, vanwege hun buitengewone verdiensten voor de vereniging, uitvoerig in het zonnetje gezet. Zoals te doen gebruikelijk werd het vijftal verzocht om de A.L.V. tijdelijk te verlaten, zodat de leden zich over hun respectievelijke voordracht konden beraden. Nadat de verdiensten waren gememoreerd, ging de vergadering unaniem over tot de benoeming tot erelid van Frits de Jongh en Mark Melzer en tot lid van verdienste van William Driessen, Eugenie van Leeuwen en Barthold Mackay.

Inmiddels is de Tabula Honoris (oftewel Eregalerij in goed Nederlands) die in ons clubhuis hangt, aangepast door het bevestigen van de gegraveerde naamplaatjes. 

Saillant detail: er staan nu vier echtparen vermeld op de Eregalerij, te weten de heer en mevrouw Horst (1927), de heer en mevrouw Milde (2009, resp. 2008), Ingrid Stofmeel en Hans van Aggelen (2018) en Eugenie van Leeuwen en William Driessen (2022). Het is maar dat u het weet en goed onthouden dus voor de eerstvolgende pubquiz!

tab.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!