ASC’ers beleven een mooie dag op het NK Shoot Out

ASC’ers beleven een mooie dag op het NK Shoot Out

30 juni 2022 12:45


Op zondag 19 juni werd in het Excelsior Stadion in Rotterdam het NK Shoot Out gehouden. Het is het tweede jaar dat dit evenement georganiseerd werd en beide keren deden er ASC’ers mee. Per jaarlijn (JO8 t/m JO14) mocht ASC één speler afvaardigen voor de landelijke finale in het stadion van kersvers Eredivisionist Excelsior. Namens ASC deden Rune (JO8), Koen (JO9), Bryan (JO10), Timon (JO11), Ramy (JO12) en Boele (JO13) mee. Allemaal hadden zij het clubkampioenschap van ASC gewonnen op woensdag 1 juni, waardoor zij gekwalificeerd waren voor de landelijke finale.

De finaledag was een mooie belevenis voor de jonge deelnemers. Helaas vielen de ASC’ers niet in de prijzen, maar het enthousiasme was er niet minder om.

Over Bryan ontvingen we het volgende verslag:

Het was een leuke ochtend. Bryan moest 3 rondes spelen. In de eerste 2 rondes ging het erg goed, weinig doelpunten gemist. In de 3e ronde waren er 2 sterke keepers, dat was werken. Iemand in de groep had 1 doelpunt meer dan Bryan voor de finale plek. Toch een mooie prestatie en een leuke ochtend. Hopelijk volgend jaar herkansing.

20220619_115421.jpg


Deelnemer Ramy was ook heel enthousiast, hij schreef:

“Ik vond het erg leuk dat ik deze plaats bereikt heb om deel te nemen aan het NK en vond het ook spannend. Het was zeker een hele mooie ervaring en ik heb de kwartfinale gehaald en bij de halve finale schoot ik jammer genoeg 1 keer op de lat en 1 keer op de paal… Hierdoor ben ik niet door naar de finale.
Volgend jaar ga ik weer meedoen en hoop dat ik dan wel NK beker meeneem naar ASC.
En ik wil graag de organisatie zowel vanuit ASC en het NK bedanken voor deze leuke en nuttige ervaring”

NK_Shoot_Out_4_bij_Excelsior.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!