Zaterdag 14.30: ASC 1 - Docos 1 - ASC

Zaterdag 14.30: ASC 1 - Docos 1

Zaterdag 14.30: ASC 1 - Docos 1

8 december 2022 12:15


Komende zaterdag speelt ASC 1 alweer de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Het is ook meteen een schitterend affiche: ASC - Docos. ASC 1 kan met vertrouwen terug kijken op de afgelopen periode. Van de laatste 5 wedstrijden werden er 4 winnend afgesloten. Deze serie heeft ervoor gezorgd dat de ploeg van trainer Jesper Neuteboom in de top van de ranglijst terug te vinden is, op slechts 3 punten van koploper ESTO. Op voorhand was dit niet de verwachting, maar toch kan er zeker niet gezegd worden dat het onverdiend is.
Ook voor Docos geldt dat ze niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. De Morsbewoners staan met 10 punten uit 10 wedstrijden op een teleurstellende 12e plaats. Toch zegt dit allemaal niet veel voor het verloop van de wedstrijd, in een competitie waar iedereen van elkaar kan winnen. Beide ploegen zullen gebrand zijn op een overwinning om zo de eerste competitiehelft positief af te sluiten.

Pupil van de Week is Tristan Adriaans (JO8-1)
Tristan is een fijne, rappe linkspoot met een goede passeerbeweging. Het gerucht gaat dat Tristan onlangs aan zijn moeder gevraagd heeft of hij niet kon stoppen met school, zodat hij elke dag zou kunnen voetballen. Helaas gaat dat niet, maar je mag zaterdag wel een potje voetballen met de spelers van ASC 1, Tristan. Gefeliciteerd!


De wedstrijdbal bij ASC 1 - Docos 1 wordt gesponsord door:

download.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!