A.S.C. zoekt Horecamanager - ASC

A.S.C. zoekt Horecamanager

A.S.C. zoekt Horecamanager

19 januari 2023 13:30


Heb jij altijd al als gastheer/gastvrouw in een gezellige voetbal-, en cricket- willen werken? De Ajax Sportman Combinatie biedt jou de kans om te ondernemen, een goed horecateam samen te stellen en om in het kloppende hart van de vereniging, het clubhuis, een gastvrije sfeer neer te zetten.
Onze huidige horecamanager, Hein Fles, gaat vanaf augustus dit jaar door met zijn andere passie fysiotherapie. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die de rol van horecamanager op zich wil nemen. Iemand die de schouders eronder wil zetten om de exploitatie op de club goed en met enthousiasme te organiseren en ons clubgebouw en de buitenbar volop in te zetten voor de verbinding van onze leden.

Wat zoeken we?
Het liefst hebben we een lid van A.S.C. of iemand die bijvoorbeeld als ouder betrokken is bij onze club. Iemand die er zin in heeft om een goed horecateam samen te stellen en daarmee een gastvrije sfeer neer te zetten in het clubgebouw en rond de buitenbar.
Naast een optimaal beheer en exploitatie van de bar zorg je voor het beheer en onderhoud van het clubhuis/gebouw, de inventaris en de apparatuur.

Als horecamanager ben je het gezicht van onze vereniging en zorg je er voor dat ons clubhuis de mooiste van Nederland blijft.

Als A.S.C bieden wij jou 
De mogelijkheid om op A.S.C. een ondernemende functie te vervullen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van onder meer leeftijd en ervaring en wordt in overleg bepaald.
De mogelijkheid om jouw horeca initiatieven te ontplooien en om te zetten in acties.
Een gezellige werkplek met zo’n 1200 leden, hun aanhang, ouders en bezoekers.

Startdatum en aantal uren
Bij voorkeur is de nieuwe horecamanager vanaf juni 2023 beschikbaar zodat er tijd is voor een soepele overdracht. Het aantal uren wordt in overleg bepaald. De inschatting is dat dit minimaal 24 uur zal zijn.

Jij bent 
Een gastheer/gastvrouw met een groot hart voor onze vereniging en haar leden. Je hebt horeca ervaring, gevoel voor sfeer en gezelligheid en bent commercieel en initiatiefrijk. Met jouw ondernemende karakter zorg jij dat alles op rolletjes loopt, zowel in de keuken als achter de bar. Dit betekent ook dat je toeziet op de naleving betreffende de voorschriften op het gebied van alcohol, milieuzorg, sociale hygiëne en HACCP eisen. Door jouw goede communicatieve, leidinggevende en samenwerkingsvaardigheden weet jij het horecateam inclusief verenigingsvrijwilligers goed te instrueren, te begeleiden en aan te sturen. Daarnaast onderhoud je goede contacten met leveranciers en verzorg en controleer jij de inkoop, voorraadbeheer en verkoop.

Tevens zorg je voor het beheer en onderhoud van het clubhuis/gebouw en in overleg met de verenigingsmanager voor een aantal overige facilitaire zaken.

Je overlegt met de organisatoren van bijeenkomsten, zoals vergaderingen en andere (club) activiteiten die plaatsvinden in het clubhuis, over de invulling van de bijeenkomst en de inzet die vanuit de horeca nodig is.

Ten slotte heb jij je BHV en je diploma Sociale Hygiëne al op zak, of bent bereid deze te halen.

Geïnteresseerd? 
Heb je interesse of vragen? Graag komt het bestuur met jou in contact. Neem hiervoor dan contact op met Coen Verdegaal (voorzitter@ajaxsc.nl), Jan-Menno van der Beek (vrijwilligers@ajaxsc.nl) of verenigingsmanager Ruben Dutrieux  via verenigingsmanager@ajaxsc.nl of 06-14590590 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!