Nieuwe tactiekruimte in gebruik - ASC

Nieuwe tactiekruimte in gebruik

Nieuwe tactiekruimte in gebruik

9 februari 2023 13:00


Ongeveer een jaar geleden moest de tactiekruimte in de kleedkamergang plaats maken voor extra kleedkamers. Omdat de beoogde nieuwe tactiekruimte tijdens de jubileumviering tijdelijk dienst moest doen als museum was het een tijdje behelpen wat betreft wedstrijdbesprekingen. Gelukkig is de tactiekruimte nu klaar voor gebruik. Deze tactiekruimte is te vinden op de eerste verdieping, naast de bestuurskamer.

De komende periode zal gebruikt worden om de tactiekruimte verder te aan te kleden, maar de ruimte is dus nu al te gebruiken. Verzoek aan trainers en coaches om er op toe te zien dat de ruimte na gebruik schoon wordt achtergelaten.

Ook deze ruimte was nooit tot stand gekomen zonder de inzet van onze gewaardeerde klusploeg, bestaande uit Rien, Klaas, Huib, Emiel, Geert, Chris, Leo en Philip. ASC is veel dank verschuldigd aan deze mannen, die zich op maandag en donderdag met hart en ziel voor de club inzetten. Lijkt het je leuk om te helpen, kom dan een keer langs op maandag- of donderdagochtend!

IMG_3033.jpg
IMG_3031.jpg
IMG_3032.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!