100% score - ASC

100% score

100% score

17 februari 2023 12:00


Het seizoen is in volle gang, maar de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn al gestart. De eerste gesprekken met diverse spelers van de selectie zijn gevoerd en onze eigen TD Sander de Wolf heeft tot nu toe een 100% score.

Inmiddels hebben Max van Wijk, Thomas Schellingerhout, Dylan Bakker, Jeroen van Bergen, Diederik Bertels, Ralph van Zandwijk, Timme van Rooyen, Winne Meijer, Jelle de Bruin en Alex Iliopolous aangegeven The Good Old trouw te blijven. Traditiegetrouw bevestigd met een ferme handdruk of stevige boks. In een eerder stadium had Arjan van Tilborg al eenzijdig zijn contract verlengd inclusief catenaccio-clausule.
 
Vroeger werd er nog driftig met A.S.C.-droppen gestrooid om vedettes over te halen de kicksen niet aan de wilgen te hangen. Die tijden zijn voorbij sinds de rampzalige beslissing van de producent om dé A.S.C.- drop uit de handel te nemen. Onze jongens moeten het dus doen zonder drop, maar mét de wetenschap dat ze het goddelijke rood-zwart mogen dragen volgend seizoen.
 
De komende weken zal de TC de overige spelers van de selectie spreken. We houden u op de hoogte!
 
TC A.S.C.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!