Het geheim van Keulen - ASC

Het geheim van Keulen

Het geheim van Keulen

1 maart 2023 17:45


De vedettes A.S.C. 1 & 2 gaan elk jaar in januari op trainingskamp om kerst en nieuwjaar goed te verteren. Na eerdere edities in onder andere Madrid, Berlijn en Praag en een korte Corona pauze was de bestemming dit jaar Keulen.

Het trainingskamp begon op de Keulense padelbaan. Soepeltjes gingen de padelballen over (en in) het net én de afgetrainde lichamen in de alom aanwezige strandstoelen. Ster van de middag: Fabien. Met name door zijn indrukwekkende padel uitrusting.

Na de padelshow was het snel op weg naar ons luxueuze hostel. Geregeld door Gier, hostel kenner pur sang. De groten der A.S.C. hadden een eigen kamer, de jonge vedettes lagen lepeltje lepeltje. Veel tijd voor rust was er niet. Artiesten hebben nu eenmaal een bal en een versnapering nodig. De bierpong club Koln kon beide leveren. De knappe bezoekers uit Oegstgeest waren direct reden voor de eigenaar om een nieuwe marketingcampagne te lanceren. Andere koek dan de Skoda campagne van de oude mannen. 

De tweede dag van het trainingskamp staat traditiegetrouw in het teken van Het Grote Spel. 1001 opdrachten die in groepen werden uitgevoerd door de hele stad. Niet op een lege maag, want Heckert had met zijn kenmerkende joie de vivre gezorgd voor een blauw ontbijtarmbandje voor een ieder. Onder muzikale (Duitse hits) begeleiding van laatkomers Bakx en Jelle de B. 
Gedreven werd vervolgens Keulen te voet doorkruist en stortten de groepen zich op Rijkaard-Voller scenes, kaartjes voor Ma Aggel, treintjes door het Hauptbahnhof, dom kijken voor de dom en het tonen van gespierde torso’s aan nietsvermoedende inwoners van Keulen. Chris bleek net iets gespierder dan Thomas Schellingerhout en dat leverde zijn team de overwinning op.

De zaterdagavond werd doorgebracht in een traditionele bierstube waar het verbale talent van de nieuwkomers van de afgelopen jaren werd getest. Met schitterende lullenpotten als gevolg. Een greep… Jordy blonk uit in onspannenheid, Roderick was dynamisch en Hugo de Groot is inmiddels te boeken als dagvoorzitter en spreker. En Winne? Zijn lullepot was ontroerend, inpirerend en confronterend tegelijk. Life-changing, ook voor de ober.

Al met al een mooi trainingskamp waar de basis is gelegd voor een sterke 2e seizoenshelft. De mannen gingen zondagochtend moe maar voldaan weer naar huis. Met maar één open eindje, was het Jelle de B. of Bakx trek een Bak? 

Sean, Ralph, Jelle, Dut, Rups, Thomas H. en Gier bedankt voor de geweldige organisatie! En Arjan kudos voor wederom een spel op champions league niveau. 

PHOTO-2023-02-28-18-19-50.jpg
PHOTO-2023-02-28-18-19-38.jpg
PHOTO-2023-02-28-18-20-02.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!