Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je in! - ASC

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je in!

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je in!

24 april 2023 13:30


Inmiddels staat de teller op 12 Onderlinge teams! En we weten uit betrouwbare bron dat verschillende TD’s nog hard bezig zijn met het samenstellen van het ideale team. Wacht niet langer en schrijf je in! Ook de muziek is vastgelegd, Danny Plezier pakt na de BBQ de microfoon.

Speciale oproep voor de A.S.C.-dames. Een aantal dames of mixed-teams erbij zou de Onderlinge compleet maken. Inschrijving is open voor JO19-junioren, senioren en voor gastspelers met een band met ASC (lidmaatschap niet per se verplicht). Wij hopen op inschrijvingen vanuit alle geledingen van de club (selectie, dames, cricket, veteranen, ouders, oud-leden, JO19-jeugd….). 

Gé Schoonwater Bokaal
Er wordt gestreden om de prestigieuze Gé Schoonwater Bokaal. Geheel volgens het gedachtegoed van Gé staan gezelligheid en fair play voorop. Winst is van zeer ondergeschikt belang. Het hoofdveld wordt opgedeeld in vier velden en er wordt 5 tegen 5 (4+1 keeper) gespeeld. Nadat alle deelnemende ploegen alles uit de voetbalkast hebben gehaald, is het tijd voor een uitgebreide borrel, een hapje te eten, drankjes en muziek! Aftrap: 12.00 uur.

Twijfel je over je fitheid en balgevoel? Goed om te weten, het kunnen aandoen van je kicksen is de ondergrens. Meer voetbaltalent is geen vereiste. De kosten zijn €15 per speler die volledig ten goede komen aan de inwendige ASC’er (lunch & BBQ) en de muziek. De aanvoerder van je team kan de inschrijving regelen via bartholdmackay@hotmail.com.

Vragen?
Neem contact op met Barthold Mackay via bartholdmackay@hotmail.com. Dé voorzitter van de Onderlinge organisatie, die door het grote aantal inschrijvingen inmiddels naast zijn schoenen begint te lopen. 

De Onderlinge organisatie

PHOTO-2023-03-10-14-51-14.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!