Last call! Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je in! - ASC

Last call! Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je in!

Last call! Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) A.S.C. Onderlinge, schrijf je in!

10 mei 2023 13:30


De teller staat inmiddeld op 18 Onderlinge teams boordevol talent. Nu de gezonde toernooispanning zich meester begint te maken van onze afgetrainde voetballichamen tijd voor de last call. Wacht niet langer en schrijf je team snel nog in!
Inschrijving is open voor JO19-junioren, senioren en voor gastspelers met een band met ASC (lidmaatschap niet per se verplicht). Wij hopen op inschrijvingen vanuit alle geledingen van de club (selectie, dames, cricket, veteranen, ouders, oud-leden, JO19-jeugd….).

Gé Schoonwater Bokaal
Er wordt gestreden om de prestigieuze Gé Schoonwater Bokaal. Geheel volgens het gedachtegoed van Gé staan gezelligheid en fair play voorop. Winst is van zeer ondergeschikt belang. Het hoofdveld wordt opgedeeld in vier velden en er wordt 5 tegen 5 (4+1 keeper) gespeeld. 
Aftrap: 12.00 uur

Nadat de deelnemende ploegen alles uit de voetbalkast hebben gehaald, is het tijd voor een uitgebreide borrel, een hapje te eten, drankjes en muziek! Danny Plezier pakt na de BBQ de microfoon.

Twijfel je over je fitheid en balgevoel? Goed om te weten, het kunnen aandoen van je kicksen is de ondergrens. Meer voetbaltalent is geen vereiste. De kosten zijn €15 per speler die volledig ten goede komen aan de inwendige ASC’er (lunch & BBQ) en de muziek. De aanvoerder van je team kan de inschrijving regelen via bartholdmackay@hotmail.com.

Vragen?
Neem contact op met Barthold Mackay via bartholdmackay@hotmail.com. Dé voorzitter van de Onderlinge organisatie, die inmiddels door zijn Onderlinge triomfen bij de bookies favoriet is om Van der Sar op te volgen bij het andere Ajax. 

De Onderlinge organisatie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!