Een prachtig boek cadeau! - ASC

Een prachtig boek cadeau!

Een prachtig boek cadeau!

25 mei 2023 10:30


Bij de entree van ASC staat nu een tafel met exemplaren van het boek ‘De Hollandse School van het totaalvoetbal’. ASC’ers, vrienden van ASC en gasten mogen een exemplaar meenemen, gratis en voor niets en zolang de voorraad strekt! Dit cadeau krijg je van schrijver, Oegstgeestenaar en voormalig ASC-voetballer Rob Siekmann.

Rob is van jongs af een groot voetballiefhebber en speelde vijftig jaar amateurvoetbal. Hij schreef meerdere voetbalboeken, waaronder recent het monumentale CRUIJFFIAANS, dat genomineerd werd voor de Taalboekenprijs 2020. Meer informatie over Rob vind je bij de tafel met boeken.

‘DE HOLLANDSE SCHOOL VAN HET TOTAALVOETBAL’

Totaalvoetbal vormt in historisch perspectief de belangrijkste Nederlandse bijdrage aan de ontwikkeling van het internationale topvoetbal op het vlak van de speelstijl, tactiek en spelsystemen. Dit boek is de eerste en enige, allesomvattende literatuurstudie over het fenomeen dat ook bekend is komen te staan onder de naam ‘Hollandse School’. Een must-have voor de allergrootste ‘voetbaldieren’ onder ons! Neem een exemplaar mee en/of verras een voetbalmaat met dit unieke boek. Veel plezier ermee!

KORTING OP ‘HET STRAATVOETBALBOEK’

Rob’s nieuwe boek is net verschenen: ‘Het Straatvoetbalboek’, over de huidige betekenis van het straatvoetbal van vroeger. Het boek gaat onder meer over de vraag of straatvoetbal een betere voetballer van je kan maken. Zo’n 100 voetbalprofs van toen en nu vertellen over hun ervaringen en Rob deelt zijn voorstellen over hoe elementen van het straatvoetbal in de jeugdopleiding zouden kunnen worden ingepast. In de winkel kost Het Straatvoetbalboek 25 euro. Jij kunt het boek nu met korting bestellen door hier te klikken.

rob.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!