Start TiquiTaca trainingen: schrijf je nog snel in - ASC

Start TiquiTaca trainingen: schrijf je nog snel in

Start TiquiTaca trainingen: schrijf je nog snel in

13 september 2023 11:00


Deze week (vrijdag 22 sept) start de serie techniektrainingen van TiquiTaca. Inmiddels heeft er zich al een mooie groep, met jongens én meiden van alle leeftijden, aangemeld, maar er zijn nog plaatsen vrij. Wil je dus nog meedoen, schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier op tiqui-taca.nl. Mocht je later willen instromen dan kan dat ook, in dat geval wordt het inschrijfgeld aangepast.

Hoe zijn de trainingen georganiseerd?
In cursussen van tien sessies op vrijdagmiddag gaan we met kleine groepjes aan de slag om de vaardigheden te verbeteren. De sessies duren 60 minuten. Er is plaats voor een beperkt aantal spelers/speelsters. De trainingstijden zijn van 16.30-17.30.De kosten voor een cursus van tien lessen bedragen €125,- (inclusief TiquiTaca voetbalshirt).

In grote lijnen zullen de trainingen bestaan uit drie blokken:

  • Warming up (15 min), bestaande uit coördinatie-oefeningen (dat is de basis van een goede techniek, je moet goed kunnen bewegen/op je benen staan) en techniekoefeningen (kappen/draaien, eerste aanname, schijnbewegingen etc.).
  • Spelvormen (kern, 30 min), het geleerde wordt toegepast in uitdagende vormen met tegenstanders, tijd en/of ruimte als weerstand. Spelers worden uitgedaagd om oplossingen te verzinnen en creatief te zijn.
  • Partijvormen (15 min), alles uit de trainingen moet samenkomen in deze partijvormen met per training wisselende omstandigheden (aantallen, afstanden, soorten doelen etc.) om de leerdoelen naar voren te laten komen.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op tiqui-taca.nl.

Herfstvakantie
Ook de inschrijving voor de trainingsochtenden in de herfstvakantie is inmiddels geopend. De trainingsochtenden vinden plaats op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 oktober. Klik hier voor meer informatie.

TiquiTaca_verhuist_naar_vrijdag_1.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!