Gezocht: nog zo’n 20 gastvrouwen en -heren voor de zaterdag - ASC

Gezocht: nog zo’n 20 gastvrouwen en -heren voor de zaterdag

Gezocht: nog zo’n 20 gastvrouwen en -heren voor de zaterdag

3 september 2023 17:15


Bij ASC vinden we het belangrijk dat spelers en ouders van bezoekende teams én leden van ASC zich welkom voelen. Daarom kent ASC de functie van gastvrouw/ gastheer.

In deze functie wijs je teams de weg en beantwoord je allerhande vragen. Zo’n 27 gastvrouwen en -heren zetten zich al wekelijks in. We hebben nog zo'n 20 vrijwilligers nodig om het rooster rond te maken.  

 
Hoe gaat het in zijn werk?  

Het streven is om je ongeveer één keer in de 5 weken in te roosteren. Het rooster is ruim van tevoren bekend. Een dienst duurt ongeveer twee uur. En wat ook fijn is: je kan wensen aangeven. Wil je liever in de ochtend of juist in de middag of wil je samen met iemand die je kent? Laat het weten en er wordt rekening mee gehouden. Als het rooster gemaakt is, dan kan je eenvoudig wisselen met anderen door dit aan te geven in de gastvrouwen en -heren Whatsapp groep.  

Wil je eerst nog iets meer weten over deze vrijwilligersfunctie, neem contact op met Charlotte Buijsse door een mail te sturen naar vrijwilligers@ajaxsc.nl of meld je direct aan via hetzelfde mailadres.   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!