ASC Voetbal

ASC Voetbal

Coronamaatregelen vanaf woensdag 26 januari 2022

Vandaag, 27 januari 12:15  Vanaf woensdag 26 januari mag iedereen weer normaal sporten op ASC. Alle teams mochten alweer trainen zonder beperkingen, maar nu zijn wedstrijden ook weer toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling als wedstrijden tegen andere clubs. De meeste voetbalcompetities gaan komende zaterdag alweer van start. Ook mag er gelukkig weer publiek aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.meer »


ASC'er Hugo Wentges maakt debuut in het betaalde voetbal

Vandaag, 27 januari 11:30  Afgelopen dinsdag was daar opeens het debuut van Hugo Wentges in het doel van ADO Den Haag. De ASC'er, opgegroeid naast het oude terrein aan de Duivenvoordestraat, mocht na 6 minuten zijn opwachting maken in de belangrijke uitwedstrijd tegen Excelsior. Hugo, die zowel voetbal als cricket heeft gespeeld bij ASC/Ajax, had met enkele goede reddingen een belangrijke aandeel in de 2-3 overwinning van ADO.meer »


Kinderleed….mag ik nou eens wat zeggen

Vandaag, 27 januari 9:45  In 1980 verscheen de volgende hartenkreet in het clubbericht: “Iedere week krijg je een clubbericht. Sinds enkele weken help ik zelfs mee om het te maken. Telkens lees je daarin: TRAINEN MOET. En als je wedstrijd is afgelast, geen nood en kom dan gewoon naar het A.S.C.-terrein. Maar vooral niet opbellen, want dan blokkeer je de telefoonlijn voor belangrijkere gesprekken. meer »


Kleedkamers gesloten in het weekend van 29-30 januari ivm verbouwing

Gisteren, 26 januari 13:00  In verband met de verbouwing van de kleedkamers blijven deze komend weekend gesloten. Kom dus al omgekleed naar de club. Als alles voorspoedig verloopt zullen de kleedkamers het weekend daarna weer beschikbaar zijn. Vanuit ASC zullen wij ons best doen tegenstanders op de hoogte te stellen.


Vacature trainer 2e elftal ASC-selectie

24 januari 15:15  Wij zijn op zoek naar een trainer voor ons 2e elftal voor het seizoen 2022/2023. Ons 2e elftal is een selectieteam en start door de overstap naar de zaterdag in de reserve 4e klasse. Ambitie is promotie naar de reserve 3e klasse. Herken je jezelf in onderstaand profiel, neem dan contact op met Sander de Wolf!meer »


Jesper Neuteboom ook volgend seizoen trainer ASC 1

21 januari 12:00  Met trots maakt het bestuur van ASC bekend dat er overeenstemming is bereikt met hoofdtrainer Jesper om de samenwerking met een seizoen te verlengen. Jesper staat dus ook volgend jaar voor de groep. De komende tijd zal de Technische Commissie Senioren ook met de overige stafleden in gesprek gaan over volgend seizoen.meer »


Bericht van de gemeente Oegstgeest

20 januari 15:45  Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, ook in onze gemeente. Daarom zet gemeente Oegstgeest zich samen met de politie in voor HackShield. HackShield is een online game die kinderen tussen de 8 en 12 jaar weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit. Kinderen worden Cyber Agents die niet alleen zichzelf, maar ook hun omgeving beschermen zoals opa’s en oma’s, tegen online criminaliteit. Deze game wordt op 8 februari gelanceerd in gemeente Oegstgeest. Doen jullie ook mee? Aanmelden kan via: www.joinhackshield.nl. We kunnen de hulp goed gebruiken!meer »


Programma zondag 23 januari

20 januari 12:45  Voor zondag 23 januari is het volgende programma opgesteld.meer »


Programma jeugd zaterdag 22 januari

20 januari 12:00  Er zijn komende zaterdag geen officiële wedstrijden, maar we hebben wel een onderling programma opgesteld. Gezien het grote aantal afwezigen is er grotendeels voor gekozen om per jaarlijn een toernooi te organiseren. Helaas zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan, dus graag na je wedstrijd/training zo snel mogelijk het terrein verlaten. Kleedkamers en clubhuis blijven gesloten.meer »


Klaver troef

17 januari 12:00  Jarenlang was de klaverjascompetitie een begrip op A.S.C. Vooral in de wintermaanden werd op het scherpst van de snede gestreden om fraaie prijzen: rookworsten, alcoholische versnaperingen, kerstkransen, badschuim, koekjes, leverworsten, balpensets, paaseieren, koffiebekers, vrijkaartjes voor de sauna, etc. Kortom: teveel om op te noemen. Maar natuurlijk wel op z’n ‘Rotterdams’, want ‘Amsterdams’ is immers voor losers! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!