Teamindelingen jeugd ’19-‘20 - ASC

Teamindelingen jeugd ’19-‘20

Teamindelingen jeugd ’19-‘20

1 juli 2019 15:45


De teamindelingen zijn rond! Elk jaar is dit weer een spannend moment voor veel jeugdleden. Sommigen zullen blij zijn, anderen misschien een beetje teleurgesteld. Helaas hoort dat erbij. Maar de ervaring leert dat iedereen altijd snel zijn draai weer vindt in z’n nieuwe team.

De nieuwe teamindelingen zijn zorgvuldig tot stand gekomen met behulp van de input van de trainers, coaches en lijncoördinatoren. Daarbij is bij de recreatieve teams zoveel als mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Deze indelingen zijn nu dus ook definitief, er zullen geen wijzigingen meer plaatsvinden. Heb je desondanks toch nog vragen over de indeling, neem dan contact op met de desbetreffende lijncoördinator.

De reguliere trainingen beginnen weer na de schoolvakantie, in de week van maandag 2 september. Hou er rekening mee dat de eerste (beker)wedstrijden al op zaterdag 31 augustus plaatsvinden. Op deze dag willen we het seizoen feestelijk openen. Hou hiervoor de website in de gaten!

Trainers van selectieteams kunnen afwijkende afspraken maken over de eerste trainingen. Wij kijken uit naar een mooi, sportief en vooral leuk seizoen. Fijne zomer!

Technische Commissie Jeugd ASC


Klik hier voor de teamindelingen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!