Het A.S.C.-museum is geopend - ASC

Het A.S.C.-museum is geopend

Het A.S.C.-museum is geopend

2 juni 2022 14:45


Ter gelegenheid van het 130-jarig bestaan van A.S.C. is in het clubhuis een museum ingericht. Onder de deskundige leiding van ‘meewerkend voorman’ Rien Bergers hebben Chris Zweistra, Leo Steinmetz, Klaas van Welzen en Emiel Sluyterman de afgelopen weken hard gewerkt om het museum te realiseren. En het resultaat mag er zijn: een rijke verzameling foto’s, boeken, trofeeën, parafernalia en sportattributen, die één ding met elkaar gemeen hebben: ze gaan allemaal over de geschiedenis van A.S.C.

U zult uw ogen uitkijken als u het museum bezoekt en de herinneringen van weleer zullen ongetwijfeld boven komen drijven. Kortom, een ‘must’ om het museum de komende tijd een keertje te komen bekijken. Goed nieuws, want de toegang is geheel gratis!

In het museum is ook de nodige ruimte vrijgemaakt voor afbeeldingen van zogeheten club-iconen. En mocht u zichzelf als club-icoon beschouwen en onverhoopt uw afbeelding niet aantreffen in het museum, dan kunt u een verzoek, om alsnog toegevoegd te worden aan dit illustere gezelschap, indien bij thegoodold@ajaxsc.nl


Afbeelding5.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!