Geanimeerde vrijwilligersbarbecue ASC - ASC

Geanimeerde vrijwilligersbarbecue ASC

Geanimeerde vrijwilligersbarbecue ASC

27 juni 2023 12:30


Op zaterdag 24 juni stond de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue voor de voetbal- en cricketvrijwilligers op het programma. Vanaf 17.30 werden de deelnemers ontvangen. Velen hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven. Mede door het weer was het al snel heel gezellig.

Bestuurslid  Jan Menno van der Beek hield, namens de commissie Vrijwilligerszaken, een korte welkomsttoespraak. “ASC is blij met de inzet van alle vrijwilligers. De vereniging heeft jullie hard nodig.”, sprak hij. “Ik ga één persoon in het zonnetje zetten: Hein Fles. Je bent de afgelopen 5 jaar horecamanager van ASC geweest, maar neemt nu afscheid. Hartelijk dank voor je inzet. Gelukkig blijf je bij de club betrokken, maar op een andere wijze: verzorger van ASC 1”. Hij kreeg een mooie bos bloemen.

IMG_5801.jpg

“Ik wens jullie tot slot van mijn betoog een fijne en smakelijke avond”, besloot Jan Menno. Die wens zou zeker uitkomen. Alan Smith en Martinus Stols verzorgden het bereiden van het vlees en er was ook rekening gehouden met vegetariërs. Het vlees, alsmede de salades en het stokbrood smaakten voortreffelijk. Het bleef lange tijd heel gezellig. Alle betrokkenen van de organisatie van deze barbecue hadden eer van hun werk. Een zeer geslaagd evenement!

IMG_5790.jpg
IMG_5797.jpg
IMG_5792.jpg
IMG_5793.jpg
IMG_5798.jpg
IMG_5796.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!