Tentoonstelling ASC tijdens Open Monumentenweekend

Tentoonstelling ASC tijdens Open Monumentenweekend

5 september 2019 13:30


Het weekend van 14 en 15 september a.s. is het landelijke Open Monumentenweekend. Het landelijk thema is dit jaar “Plekken van Plezier”. Ook in Oegstgeest wordt de nodige aandacht besteed aan het Open Monumentenweekend.
De Vereniging Oud-Oegstgeest (VOO) organiseert op beide dagen activiteiten die aansluiten bij dit thema. Een van deze activiteiten is de tentoonstelling “Het sportieve verleden en heden van Oegstgeest”.

Sport wordt wel de spiegel van de samenleving genoemd en terecht. Allerlei maatschappelijke verhoudingen en ontwikkelingen zijn in de sportwereld terug te zien. Dat blijkt ook als men kijkt naar de opkomst van de sport in Oegstgeest.

Deze tentoonstelling, die de Vereniging Oud Oegstgeest samen met diverse plaatselijke sportverenigingen heeft samengesteld, vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september van 12.00 tot 17.00 uur in het Dorpscentrum aan de Lijtweg in Oegstgeest. De toegang is gratis.

Ook ASC is van de partij; ben je geïnteresseerd in sport in het algemeen en  in het sportieve heden en verleden van je “eigen” RoodZwart, kom dan een van beide dagen naar het Dorpcentrum. Tot ziens!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!