Lid worden

Lid worden

Dank voor je interesse in ASC en welkom bij de leukste voetbalclub van de regio !

Lid worden van A.S.C. gaat in een aantal eenvoudige stappen:

  • Voor de allerjongsten adviseren we om contact op te nemen met de verenigingsmananager van ASC, per e-mail verenigingsmanager@ajaxsc.nl. Je krijgt informatie over de trainingstijden, de teamindelingen en de verdere inschrijfprocedure.
  • Weet je al in welk (trainings)team je gaat spelen, lees dan onderstaande informatie en vul het website inschrijfformulier in door onderaan op de link te klikken. 


Bij overschrijving

Vanaf 2016 heeft de KNVB de overschrijfprocedure gewijzigd. Bij inschrijven door een nieuwe vereniging in het centrale systeem van de KNVB wordt automatisch een controle bij de oude vereniging uitgevoerd. Er is vanaf nu dus geen extra formulier meer nodig.  Deze controle gaat tot 5 jaar terug en deze termijn wordt binnen de KNVB strikt aangehouden. Mocht deze 5-jaars periode bij jou spelen dan kan de inschrijfprocedure iets meer tijd vergen dan bij een eerste inschrijving.

Pasfoto vervallen
Met ingang van mei 2017 is het niet meer nodig om een pasfoto in te leveren. Zodra je een KNVB nummer hebt moet je je pasfoto uploaden m.b.v. de KNVB-app. 

Aanmelden
Met behulp van onderstaande link meld je je aan als lid. De kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap verschillen per lidcategorie, deze vind je verderop in dit formulier.

Na het invullen van het inschrijfformulier verstuur je deze via de knop onderaan de pagina. Je ontvangt een kopie van je inschrijving direct per mail. Wij gaan direct voor je aan de slag en informeren je zo spoedig mogelijk over het verloop van de inschrijving. Dit kan afhankelijk van de teamindeling en de drukte tot zo'n 2 weken duren. (NB mocht je deze kopie niet ontvangen, probeer het dan opnieuw en indien mogelijk via een andere browser). ASC behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren en kan met wachtlijsten werken.

Heb je in de tussentijd vragen, wend je dan tot onze verenigingsmanager Ruben Dutrieux, bij voorkeur per email verenigingsmanager@ajaxsc.nl.

Over het lidmaatschap

  • Vanaf JO8 (dit was categorie F) wordt inschrijving bij ASC gecombineerd met inschrijving bij de KNVB. U kind is dan speelgerechtigd in wedstrijden
  • Inschrijving houdt in dat u bekend bent met de statuten, reglement en Fair Play Code van de vereniging A.S.C. van de vereniging A.S.C.,  en akkoord gaat met de genoemde voorwaarden
  • Vrijwilligers zijn belangrijk voor het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Wij verwachten een actieve bijdrage aan het verenigingsleven van uw kant. Dat geldt voor spelers en ook voor ouders/verzorgers van jeugdleden
  • Postadres van het secretariaat

 

KLIK HIER OM NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER TE GAAN

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!