Sportfysio - ASC

Sportfysio

Sportfysio

A.S.C. kerstdiner editie 2023

1 december 15:00  Ook dit jaar wordt er weer een kerstdiner georganiseerd. Zaterdag 16 december ben je met partner van harte welkom. Organisatie en gastheerschap zijn in handen van de selectie die u trakeert op een feestelijk en smaakvol 4-gangenkerstdiner. Ontvangst is vanaf 19.00 uur. De prijs per couvert bedraagt €50,- p.p. Meld je op tijd aan want het aantal beschikbare couverts is beperkt!meer »


A.S.C. gaat over naar eten à la carte!

1 december 15:00  Met ingang van aankomende week kun je à la carte eten bij A.S.C. Van dinsdag tot en met donderdag kun je tot 20.00 uur terecht. Op de zaterdag en zondag worden maaltijden geserveerd tussen 17.00 en 19.00 uur. Er is voor elk wat wils: keuze uit diverse menu's, een vegetarisch menu en een menu speciaal voor de jeugd. Als dessert kun je een heerlijke dame blanche bestellen. De menukaart staat op de homepage.meer »


Guy G. Gorman and the G-Men

2 november 9:45  Afgelopen zondaggaf Guy G. Norman and the G-men een gastoptreden. Heerlijke oldies uit de sixties en seventies werden ten gehore gebracht. Het gaf dat lekkere luie zondagmiddaggevoel. De opkomst was goed en er werd heerlijk geborreld, gekletst en gedanst.


English breakfast: een groot succes!

29 oktober 11:00  Aanleiding van het Engels ontbijt was de live uitgezonden cricket wedstrijd voor het een daagse wedstrijd tussen Nederland en Bangladesh voor het wereldkampioenschap. Dankzij de hulp van Esther Verhaar en Coen Verdegaal is het ontbijt een succes geworden. Dankjewel voor het helpen hierbij. Circa 20 leden waren enthousiast over al het lekkers wat voorgeschoteld werd. Witte bonen met tomatensaus, scrambled eggs, sausages en bacon en nog veel meer. De afwezigheid van black pudding werd door enkele gemist, maar de goed sfeer vergoedde dit. De wedstrijd verliep stroef in het begin. Nederland eerst battend. Zij kwamen in 50 overs tot een totaal van 229. Op een steeds droger worden pitch bood dit kansen om het Bangladesh tijdens hun batting innings onder druk te zetten. Na goed bowlen en fielden bezweek Bangladesh onder de druk en viel het laatste wicket na 42.2 overs voor een totaal van 142. Nederland wint met 87 runs verschil. Een mooie wedstrijd om naar te kijken. Veel voetballers hebben ook cricket mee kunnen kijken. En regelmatig werden er vragen over het spel gesteld. Cricket en voetbal op ASC zit is ons rood zwarte bloed. Afgelopen zaterdag was een succes en isz eker voor herhaling vatbaar. meer »


Eet mee op A.S.C.

27 oktober 16:30  Elke dinsdag- en donderdagavond (en op vrijdag eens in de twee weken als 7x7 speelt) kun je mee eten op A.S.C. Het weekmenu wisselt elke week en wordt op vrijdagmiddag op de site gepubliceerd en in de groepsapps rondgestuurd. Gisteravond genoot de selectie van onder andere een heerlijk soepje en kippenvleugels. Eet je ook mee?meer »


Help needed! English breakfast

25 oktober 16:30  Wij zijn dringend op zoek naar hulp om vanaf 07.00 uur te helpen bij het maken van een Engels ontbijt voor 20 cricketers die komen kijken naar de World Cricket Tour waar Nederland tegen Bangadlesh acteert. Kom bakken die bacon en scramble the eggs. Slik een muffin metmaramelade en tel de witte bonen in tomatensaus alsof het the 'Dutch Runs' zijn. Stunten zij wederom net als tegen South Africa? Kom helpen en je krijgt een tele-cricket-clinic van Rick Verhaar, gratis! En je prikt natuurlijk zelf ook een vorkje mee.meer »


ICC men's cricket world cup

23 oktober 20:00  Het wereld kampioenschap cricket 🏏 is momenteel bezig in India. Nederland speelt aanstaande zaterdag een wedstrijd tegen Bangladesh. Deze wedstrijd live in het clubhuis uitgezonden waarbij er vooraf een echte “English breakfast” genuttigd kan worden. Ben je supporter van cricket wees welkom om de wedstrijd te komen kijken. Ben je nieuwsgierig naar het spelletje, dan is dit de uitgelezen kans om je door de aanwezige fans de spelregels uitgelegd te krijgen… meer »


Eet mee op A.S.C. 23 t/m 27 oktober

18 oktober 12:30  Elke dinsdag, donderdag en vrijdag (7x7) kun je eten bij A.S.C. De maaltijden worden vers bereid. Lekker en super gezellig om samen met je team te eten. Elke vrijdag wordt het weekmenu online gezet. Je kunt je tot zondagavond aanmelden. Het weekmenu wordt ook in de groepsapps van de teamleiders gedeeld. Het menu van komende week is Oma's macaroni: dit gerecht kan ook vegetarisch worden geserveerd. Alle jeugd 5 t/m 12 jaar: € 5,00 Alle jeugd 13 t/m 19 jaar:€ 6,00 Alle overige seniorenteams: € 7,50 Of je kunt kiezen voor: Varkenshaas met champignonroomsaus, gemengde groenten en frites: €12,50 Kom je voor of na de training met je team? Of gezellig met je partner? Het kan allemaal. Geef voor zondagavond 22 oktober aan met hoeveel personen jullie komen eten, op welke dag en op welk tijdstip tussen 17.00 uur en 21.00 uur op dinsdag of donderdag a.s. meer »


A.S.C. heeft nieuwe horecamanager: MARCUS ROOIJAKKERS

13 juli 14:30  Met veel plezier laten we jullie weten dat ras-A.S.C.’er Marcus Rooijakkers aan de slag gaat als de nieuwe horecamanager van onze voetbal- en cricketclub. Marcus, die ‘levenslang’ ervaring heeft in de wereld van de horeca, catering & hospitality, neemt per 15 augustus het stokje over van Hein Fles. “Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur”, zegt Marcus. “A.S.C is een prachtige club waar nu al zo’n 1200 leden – meiden, jongens, dames, heren, studenten, expats, etc. – en hun families en vrienden, sport en plezier combineren. Heel veel vrijwilligers, steeds meer sponsors én een heel mooi clubhuis: wat mij betreft gaan we hier de komende jaren nog heel veel meer feestjes bouwen!” meer »


Straatvoetbal een kwestie van slim ‘poten’

11 juli 11:00  Op uitnodiging van Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest waren afgelopen dinsdag 4 juli niemand minder dan Louis van Gaal en z’n echtgenote Truus te gast in ons prachtige clubhuis. Reden voor de komst was de presentatie van het eerste exemplaar van het nieuwe boek van Rob Siekmann, emeritus hoogleraar internationaal en Europees sportrecht aan de Erasmus Universiteit, auteur van onder meer het Nederlands Voetbalwoordenboek, Cruijffiaans – uitspraken, gedachtegoed en voetbalvisie en De Hollandse School van het Totaalvoetbal en bovenal natuurlijk oud-A.S.C.-er. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!