Evenementencommissie - ASC

Evenementencommissie

Evenementencommissie

Een tijd lang kon er door coronamaatregelen weinig georganiseerd worden en leek het er op dat evenementen zoals klaverjassen, de pubquiz en de voetbalquiz een stille dood waren gestorven. En dat zou jammer zijn. Niet alleen waren dat gewoon gezellige avonden maar zorgden ze ook voor verbinding tussen ASC-ers en ze leverden de broodnodige omzet op.

Bekende en nieuwe evenementen
De evenementencommissie gaat oude successen weer nieuw leven in blazen en ook een aantal nieuwe evenementen aan de kalender toevoegen. De evenementen vind je in de agenda. De commissie organiseert niet alles zelf, maar zorgt in ieder geval voor de coördinatie en planning en geeft ondersteuning aan mensen die iets willen organiseren.

De commissie bestaat uit Ingrid Stofmeel, Barthold Mackay, Stephan van de Sman, Rogier Veldt, Bob van Overbeeke, Mark Duisters en Matthijs Huizing. bMocht je iets willen organiseren, voor welke groep dan ook, laat het ons weten! Ook kunnen wij nog mensen voor onze commissie gebruiken. Vooral mensen die zich met jeugd- of studentenelftallen bezighouden.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar evenementen@ajaxsc.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!