Ajax Cricket

Ajax Cricket

WorldCup T20 cricket - wedstrijden Nederlands Elftal

14 oktober 17:00  Op 18, 20 en 22 oktober speelt het Nederlands Elftal de T20 world cup.meer »


Rabobank klanten, stem nog tot 25 oktober

14 oktober 14:00  ASC heeft al jaren een fijne samenwerking met Rabobank. Zo sponsort de Rabobank onze ASC Football Academy, evenementen en zijn ze duidelijk zichtbaar op de Overveer. En nu kunnen Rabo klanten extra steun regelen voor ASC via Rabo ClubSupport. Kleine moeite, groot gebaar!meer »


Stollie wint Leiden marathon

11 oktober 10:45  Het was zondag een glorieuze dag voor Maikel Stolwijk. De ras ASC-er, oud 1e-elftalspeler, vlagger en verzorger, won als eerste geboren en getogen Leidenaar de Marathon van die stad. "Stollie" heeft zeer serieus toegeleefd naar dit moment en als een topsporter geleefd. Met succes dus. De voor hem in het verleden lastige keuze tussen voetbal en atletiek is voor Maikel goed uitgepakt. Dan nu maar terug in ASC-shirt? Vooralsnog gaat hij enorm genieten van zijn legendarische overwinning in een PR- tijd van 2 uur en 33 minuten. En gaat nu naar eigen zeggen: 'heel veel bier drinken en kapsalonnetjes eten". Het is hem gegund. Namens heel ASC van harte gefeliciteerd Stollie!!meer »


Zeg, wat doet je vader eigenlijk?

6 oktober 9:15  A.S.C. krijgt van de buitenwacht nog wel eens het predicaat ‘elitair’ opgeplakt. Soms wordt zelfs gesproken van een ‘kakclub’. Dat beeld dateert al van vroeger. Maar is dat nu wel zo? De leden van The Good Old zijn op onderzoek uitgegaan in de archieven en komen tot een verrassende conclusie. meer »


Clubhuis komend weekend opgedeeld

1 oktober 11:00  Komend weekend zal het clubhuis opgedeeld worden in twee gedeeltes, een afhaal- en een zit gedeelte. Het afhaalgedeelte (voor de schotten aan de barkant) is vrij toegankelijk voor iedereen. Voor toegang tot het zitgedeelte (achter de schotten aan de openhaardzijde) is controle van de QR-code en ID vereist. Wij danken iedereen voor de medewerking.


Zwart zaad of zwart geld?

30 september 10:15  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 25 november 1980 werd, tijdens de bespreking van het exploitatie-overzicht, door een A.S.C.-lid als kritische noot de vraag gesteld hoe het bestuur van A.S.C. stond tegenover het fenomeen ‘zwart geld’.meer »


Voetbalpassie: spaar tot 3 oktober voor ASC

27 september 11:00  Voetbal is met bijna 3.000 amateurclubs de grootste sport van Nederland; ieder dorp heeft wel een voetbalclub. En natuurlijk ook in Oegstgeest is er een mooie club: ASC! Afgelopen jaar stond ook hier het amateurvoetbal voor een groot deel stil. Een groot gemis voor alle spelers en iedereen die bij voetbal betrokken is. Maar ook de clubkas had hieronder te lijden.meer »


Coronaregels gewijzigd per 25 september

23 september 11:30  Per 25 september komt de 1,5m-regel in de samenleving te vervallen. Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen, heb je nog wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt in principe ook voor het horecagedeelte van ASC. Het bestuur heeft er echter voor gekozen om komend weekend het horecagedeelte van het clubhuis slechts als afhaallocatie te gebruiken. Het zitgedeelte van het clubhuis zal dus afgesloten zijn. Deze beslissing is genomen om het clubhuis voor iedereen toegankelijk te houden. De buitenbar zal ook open zijn, en het terras is vrij toegankelijk.


De lat wordt hoog gelegd bij A.S.C.

22 september 14:00  In 1932 bestaat A.S.C. precies 60 jaar en het Bestuur en de Feestcommissie bieden de leden ter gelegenheid van het veertig jarig bestaan in de periode van 6 – 16 mei een feestprogramma aan dat klinkt als een klok. Allereerst is er op vrijdag 6 mei een grandioze INSTUIF in café-restaurant De Harmonie in de Breestraat (ja, ja ‘De Harmo’!). Eerst gaan we met z’n allen het clublied zingen, gevolgd door ‘JAAPIE RIKKETIK’, het grote kansspel met fraaie prijzen. Ook staan de wedstrijden om het JUBILEUM- JUFKAMPIOENSCHAP van A.S.C. op het programma. Aan deze wedstrijden zal worden deelgenomen door de wereld-jufkampioen D U I K B O O T – P A U L, in zijn ongeëvenaarde evoluties. meer »


Wie zijn billen brandt……moet 6 weken op water en brood

16 september 12:45  We schrijven 1902 als in een lokale courant het navolgende bericht is te lezen: ‘Vervolgens namen op het bankje der beklaagden plaats twee jongens uit Oegstgeest, P.A.G. en J.Ph. v.d. R., beklaagd van diefstal, aldaar in Jan. gepleegd in vereeniging. Zij hadden uit een schuur op een veld onder die gemeente, welk veld in gebruik is bij de vereeniging “Ajax” schoenen en een voetbal weggenomen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!