Ajax Cricket - ASC

Ajax Cricket

Ajax Cricket

A.S.C. kerstdiner editie 2023

1 december 15:00  Ook dit jaar wordt er weer een kerstdiner georganiseerd. Zaterdag 16 december ben je met partner van harte welkom. Organisatie en gastheerschap zijn in handen van de selectie die u trakeert op een feestelijk en smaakvol 4-gangenkerstdiner. Ontvangst is vanaf 19.00 uur. De prijs per couvert bedraagt €50,- p.p. Meld je op tijd aan want het aantal beschikbare couverts is beperkt!meer »


A.S.C. gaat over naar eten à la carte!

1 december 15:00  Met ingang van aankomende week kun je à la carte eten bij A.S.C. Van dinsdag tot en met donderdag kun je tot 20.00 uur terecht. Op de zaterdag en zondag worden maaltijden geserveerd tussen 17.00 en 19.00 uur. Er is voor elk wat wils: meerder keuze uit diverse menu's, een vergatrisch menu en een menu speciaal voor de jeugd. Als dessert kun je een heerlijke dame blanche bestellen. De menukaart staat op de homepage.meer »


Win-win voor jou én de club

24 november 11:15  Samen sta je sterker! Daarom heeft A.S.C. een sponsorovereenkomst gesloten met de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Ze hebben als doel om onze regio de gezondste regio van Nederland te maken. Bijvoorbeeld door te helpen bij het rookvrij maken van sportclubs of bij het zorgen voor een gezonder aanbod in de sportkantine én door de club te helpen aan extra inkomsten.meer »


Wij zijn de oudste

8 november 12:00  De met de bekende Amsterdamse branie en tongval uitgesproken oneliner “Wij zijn Ajax wij zijn de beste” , schalt op dit moment niet langs de velden. Dat het met de dapp’re strijders fier en koen niet zo goed gaat, om het maar eens eufemistisch uit te drukken, zal zelfs de meest notoire voetbalhater niet zijn ontgaan. Het aantal grappen, waarmee met Ajax Amsterdam (volgens anderen 020) de draak wordt gestoken, is niet van de lucht, want er is geen beter vermaak dan leedvermaak, nietwaar? Zeker in de voetbalwereld. Vorige week verscheen er onder de titel “Een treurlied past beter” een alarmerend bericht in de grootste krant van Nederland, waarin de officiële zanger van de Ajax Marsch, Volendammer Joop Leeuwendaal (67), bijna huilend aangeeft dat hij er slecht van slaapt en snel geprikkeld is. Tot overmaat van ramp brengt hij zelfs het Ajax-clublied tijdelijk niet meer ten gehore. Ja, dan zijn de rapen pas echt gaar. meer »


Guy G. Gorman and the G-Men

2 november 9:45  Afgelopen zondaggaf Guy G. Norman and the G-men een gastoptreden. Heerlijke oldies uit de sixties en seventies werden ten gehore gebracht. Het gaf dat lekkere luie zondagmiddaggevoel. De opkomst was goed en er werd heerlijk geborreld, gekletst en gedanst.


English breakfast: een groot succes!

29 oktober 11:00  Aanleiding van het Engels ontbijt was de live uitgezonden cricket wedstrijd voor het een daagse wedstrijd tussen Nederland en Bangladesh voor het wereldkampioenschap. Dankzij de hulp van Esther Verhaar en Coen Verdegaal is het ontbijt een succes geworden. Dankjewel voor het helpen hierbij. Circa 20 leden waren enthousiast over al het lekkers wat voorgeschoteld werd. Witte bonen met tomatensaus, scrambled eggs, sausages en bacon en nog veel meer. De afwezigheid van black pudding werd door enkele gemist, maar de goed sfeer vergoedde dit. De wedstrijd verliep stroef in het begin. Nederland eerst battend. Zij kwamen in 50 overs tot een totaal van 229. Op een steeds droger worden pitch bood dit kansen om het Bangladesh tijdens hun batting innings onder druk te zetten. Na goed bowlen en fielden bezweek Bangladesh onder de druk en viel het laatste wicket na 42.2 overs voor een totaal van 142. Nederland wint met 87 runs verschil. Een mooie wedstrijd om naar te kijken. Veel voetballers hebben ook cricket mee kunnen kijken. En regelmatig werden er vragen over het spel gesteld. Cricket en voetbal op ASC zit is ons rood zwarte bloed. Afgelopen zaterdag was een succes en isz eker voor herhaling vatbaar. meer »


Eet mee op A.S.C.

27 oktober 16:30  Elke dinsdag- en donderdagavond (en op vrijdag eens in de twee weken als 7x7 speelt) kun je mee eten op A.S.C. Het weekmenu wisselt elke week en wordt op vrijdagmiddag op de site gepubliceerd en in de groepsapps rondgestuurd. Gisteravond genoot de selectie van onder andere een heerlijk soepje en kippenvleugels. Eet je ook mee?meer »


Help needed! English breakfast

25 oktober 16:30  Wij zijn dringend op zoek naar hulp om vanaf 07.00 uur te helpen bij het maken van een Engels ontbijt voor 20 cricketers die komen kijken naar de World Cricket Tour waar Nederland tegen Bangadlesh acteert. Kom bakken die bacon en scramble the eggs. Slik een muffin metmaramelade en tel de witte bonen in tomatensaus alsof het the 'Dutch Runs' zijn. Stunten zij wederom net als tegen South Africa? Kom helpen en je krijgt een tele-cricket-clinic van Rick Verhaar, gratis! En je prikt natuurlijk zelf ook een vorkje mee.meer »


ICC men's cricket world cup

23 oktober 20:00  Het wereld kampioenschap cricket 🏏 is momenteel bezig in India. Nederland speelt aanstaande zaterdag een wedstrijd tegen Bangladesh. Deze wedstrijd live in het clubhuis uitgezonden waarbij er vooraf een echte “English breakfast” genuttigd kan worden. Ben je supporter van cricket wees welkom om de wedstrijd te komen kijken. Ben je nieuwsgierig naar het spelletje, dan is dit de uitgelezen kans om je door de aanwezige fans de spelregels uitgelegd te krijgen… meer »


Zaterdag 11 november: bier, ballen en live muziek

23 oktober 10:45  Op zaterdag 11 november is er weer een feestje op ASC. Op die dag spelen ASC 1 en de Klassieke Veteranen thuis. Na afloop van deze wedstrijden gaan we los in het clubhuis. Wij hopen zoveel mogelijk ASC'ers, van jong tot oud, te mogen begroeten!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!