Ajax Cricket - ASC

Ajax Cricket

Ajax Cricket

Primeur op ASC! Zondagmatinee 29 oktober met Guy G. Norman and the G-men!

15 september 16:00  Guy G. Gorman and the G-Men Toen de liefde van zijn leven de Amerikaan Guy G. Gorman naar Nederland bracht, nam hij zijn liefde voor die heerlijke Amerikaanse songs uit de jaren vijftig en zestig mee. Samen met percussionist Ed Millstream brengen ze als Guy G. Gorman and the G-Men nummers ten gehore van onder meer Buddy Holly en Johnny Cash. In hun eigen kenmerkende stijl, maar altijd met respect voor het origineel. Ze speelden op geweldige locaties, zoals het RockArt Museum in Hoek van Holland, het Oldtimerfestival in Alphen aan den Rijn, Radio Live Oranje in Den Haag, The Invictus Games in Den Haag en het Louwman Oldtimermuseum in Den Haag. Voor meer informatie kun je terecht op: www.guyggorman.com Zondagmiddag 29 oktober treedt Guy G. Gorman and the G-Menben rond een uurtje of 16.00 op bij ASC. Iedereen is van harte welkom!


Fraaie winst Ajax 1 in laatste competitiewedstrijd

7 september 11:15  Dankzij een mooie overwinning op het Nijmeegse Quick 1888 1 heeft Ajax 1 zich gehandhaafd in de Overgangsklasse van de KNCB.meer »


A.S.C. verwelkomt Sport BSO De Sportanen

29 augustus 11:45  Vorige week hebben ze al enkele dagen warm gedraaid, maar vanaf afgelopen weekend is het officieel: Sport BSO De Sportanen gaat haar diensten aanbieden vanuit het clubhuis van A.S.C. Het bestuur is zeer verheugd over het aangaan van de samenwerking. Niet alleen krijgt het clubhuis nu een maatschappelijke functie op uren dat het niet of nauwelijks gebruikt wordt, maar het zorgt voor extra inkomsten en is ook een mooie extra service voor leden. Na school kunnen kinderen die bij A.S.C. sporten in ons clubhuis naar de BSO om vervolgens van daaruit naar training te kunnen gaan. meer »


Dankwoord familie De Goeij

29 augustus 11:30  Lieve allen, Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie aanwezigheid bij het afscheid van Huib, voor de mooie bloemen, lieve woorden, kaarten en telefoontjes. Het is mooi te zien en te horen hoe geliefd Huib was. Wij zullen hem nooit vergeten. Groeten Familie de Goeijmeer »


We gaan naar Zandvoort…

24 augustus 13:15  …al aan de zee. We nemen Maxxie, Met ons mee! Wees welkom allemaal aanstaande zondag op ASC om gezamenlijk naar de Formule 1 race van Zandvoort te kijken. Aanvang van de race is om 15.00 uur en Max Verstappen is natuurlijk onze grote favoriet. Na de start volgt de Tarzanbocht en daarna de Gerlachbocht. Mocht Max daar al op kop liggen dan is de uitslag bekend en is er ruimte om lekker te voetballen buiten of binnen te genieten van bitterballen met een lekker drankje erbij. Ouderwetse ASC-gezelligheid en weer of geen weer, we zien jullie allen graag, op Sportpark Overveer.


Cricketactiviteiten augustus en september

10 augustus 12:00  Ajax 1 De laatste maand van het seizoen is aangebroken! Ajax 1 heeft nog kansen op het kampioenschap. We staan momenteel op de tweede plaats met nog 2 wedstrijden te spelen. Alle elftallen zijn aan elkaar gewaagd en de verschillen zijn heel erg klein. Tussen de nummer 1 en de nummer laatst zitten maar vijf punten. Dus succes en duimen dat Quick Nijmegen niets meer wint… meer »


IN MEMORIAM HUIB DE GOEIJ

31 juli 18:30  Wij ontvingen vandaag het trieste bericht dat Huib de Goeij plotseling is overleden op 75- jarige leeftijd. Huib is een echt ASC- icoon die het best omschreven kan worden als allrounder. meer »


Abingdon Tour uitgesteld

20 juli 11:15  Mocht u het gemist hebben: de Abingdon tour is helaas uitgesteld naar 2024. Door corona was de heen-tour verschoven van 2021 naar vorig jaar en om die vertraging direct in te halen zou dit jaar de tour van de Engelsen naar Nederland plaatsvinden. Helaas bleek dat voor onze Engelse vrienden iets te kort op de vorige tour. Samen met Abingdon Vale hebben we daarom besloten om de Corona vertraging te accepteren en de traditionele tweejaarlijkse cyclus vanaf vorig jaar te laten starten. Dat betekent dus dat er dit jaar geen tour zal zijn maar dat deze in 2024 zal plaatsvinden. meer »


A.S.C. heeft nieuwe horecamanager: MARCUS ROOIJAKKERS

13 juli 14:30  Met veel plezier laten we jullie weten dat ras-A.S.C.’er Marcus Rooijakkers aan de slag gaat als de nieuwe horecamanager van onze voetbal- en cricketclub. Marcus, die ‘levenslang’ ervaring heeft in de wereld van de horeca, catering & hospitality, neemt per 15 augustus het stokje over van Hein Fles. “Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur”, zegt Marcus. “A.S.C is een prachtige club waar nu al zo’n 1200 leden – meiden, jongens, dames, heren, studenten, expats, etc. – en hun families en vrienden, sport en plezier combineren. Heel veel vrijwilligers, steeds meer sponsors én een heel mooi clubhuis: wat mij betreft gaan we hier de komende jaren nog heel veel meer feestjes bouwen!” meer »


Ontboezemingen van Dot

13 juli 13:15  In het omvangrijke A.S.C.-archief duiken frequent regelrechte literaire pareltjes op. Onderstaand proza komt uit de Rood-Zwart van februari 1939. Een zekere Dot, zo te lezen een hartstochtelijke fan van A.S.C., doet onverbloemd een boekje open over haar liefde voor de echte knullen van het Eerste. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!