Word nu ASC sponsor - ASC

Word nu ASC sponsor

Word nu ASC sponsor

Het gaat goed met ASC!

A.S.C. heeft met meer dan 1.000 leden een groot aantal gebruikers en supporters, die elke dag van de week intensief gebruik maken van het nieuwe mooie clubhuis en sportvelden. Het hele jaar rond.

Een nieuw complex, cricket en voetbal op één locatie, aantrekkelijke website, nieuwe leden, het zorgt voor een prachtige nieuwe dynamiek. Een dynamiek die ook vraagt om nieuwe ambities, om meer coördinatie van velden en trainingstijden, om kwalitatieve en kwantitatieve verbetering van het trainingsaanbod en om een betere organisatie, sturing en inzet van vrijwilligers. Het belang van sponsorgelden is daarbij ook aanzienlijk.

ASC biedt nu diverse mogelijkheden om de sporters een steun in de rug te geven. Of het nu een combinatie van de naamsbekendheid van jouw onderneming en een financiële bijdrage betreft, of financiële steun voor een feestelijk (netwerk) evenement op ons gezellige complex, we hebben diverse mogelijkheden. We kunnen samen kijken wat het beste bij jou past, mogelijkheden genoeg.

 
Genoemde bedragen zijn Inclusief materiaal- en productiekosten: all-in prijs!

  
  
  

 

Algemene sponsorvoorwaarden

  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Genoemde bedragen zijn per jaar, een overeenkomst wordt voor 3 jaar afgesloten en wordt vervolgens stilzwijgend verlengd.
  • Maandelijks opzegbaar na 3-jaars termijn. Tenzij anders overeengekomen.
  • De sponsorcommissie behoudt zich het recht voor om reclameboodschappen te weigeren.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!