ASC Voetbal

ASC Voetbal

Wie zijn billen brandt……moet 6 weken op water en brood

16 september 12:45  We schrijven 1902 als in een lokale courant het navolgende bericht is te lezen: ‘Vervolgens namen op het bankje der beklaagden plaats twee jongens uit Oegstgeest, P.A.G. en J.Ph. v.d. R., beklaagd van diefstal, aldaar in Jan. gepleegd in vereeniging. Zij hadden uit een schuur op een veld onder die gemeente, welk veld in gebruik is bij de vereeniging “Ajax” schoenen en een voetbal weggenomen. meer »


Komende zaterdag : ASC 1 - BVCB 1 (17.00)

14 september 17:30  Komende zaterdag speelt ASC 1 een bekerwedstrijd tegen BVCB, uit Bergschenhoek. Er wordt om 17.00 afgetrapt op sportpark Overveer. Dit is een mooie gelegenheid om het vernieuwde ASC 1 aan het werk te zien, voordat volgende week de competitie begint met de uitwedstrijd bij Foreholte. Tot zaterdag langs de lijn!


Binnenkort weer ASC-shirts verkrijgbaar bij WB Sport

13 september 11:45  Wout Bergers Sport is de afgelopen periode helemaal door de voorraad ASC-shirts geraakt. Door explosief gestegen verkoop en leveringsproblemen in verband met Coronamaatregelen zijn de shirts tijdelijk niet verkrijgbaar. Binnenkort wordt er echter weer een nieuwe bestelling verwacht. Op wbsport.nl kan je kenbaar maken dat je een shirt wil aanschaffen, dan krijg je bericht als ze binnen zijn.meer »


Te koop aangeboden

9 september 15:00  Aan het einde van het voetbalseizoen, in het clubbericht van 17 april 1996 , troffen wij het volgende berichtje aan: "wegens teleurstelling te koop aangeboden een paar voetbalschoenen merk Umbro (Ajax) maat 35. Nooit mee gescoord en nog in de originele verpakking. Roderick-Jan, telefoon 071-5109413 meer »


Techniektraining TiquiTaca zondag 5 sept. van start

2 september 15:30  Na een succesvolle introductietraining op donderdag 19 augustus, gaat TiquiTaca op zondagochtend 5 september beginnen met de najaarscursus techniektraining. In een serie van tien trainingen komen alle facetten van het voetbalspel aan bod. De trainingen zijn voor gemotiveerde jongens en meiden in de leeftijd van 6 tot 13 jaar, die het beste uit zichzelf willen halen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Interesse? Kijk op tiqui-taca.nl voor meer informatie en inschrijving.meer »


Feestje, feestje, waar is dat feestje…….?

2 september 14:30  In 1947 bestaat A.S.C. 55 jaar. In de oorlog valt er niet veel te vieren, maar nu gaan alle remmen los en er wordt op zaterdag 5 juli in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal een groots opgezette ‘Cabaret- en Balavond’ georganiseerd. Voor 1 gulden en 80 cents (omgerekend 82 Eurocent) kunt u dit spektakel meemaken (belasting inbegrepen). De balmuziek wordt verzorgd door ‘The Gold Star Band’ en de balleiding is in de vertrouwde handen van Dansacademie ‘Wielinga’.meer »


Tien coronaregels bij ASC

2 september 14:30  Het voetbalseizoen is weer begonnen! Dat is het goede nieuws, minder leuk is dat corona nog altijd ‘onder ons’ is. We mogen wedstrijden spelen en trainen, maar verder geldt nog een aantal belangrijke coronaregels op sportaccommodaties, dus ook bij ASC. Vijf algemene regels kent iedereen: 1) overal anderhalve meter afstand houden van elkaar, voor en na het sporten, als toeschouwer, rond het veld en binnen en buiten het clubhuis; 2) klachten? Thuisblijven en testen!; 3) was je handen vaak en goed; 4) nies in je elleboog; 5) zorg voor frisse lucht.meer »


Trotse ASC meiden moedigen ASC 1 aan

2 september 14:15  Op zaterdag 28 augustus jongstleden vond alweer de 4e Strijd om de Vos plaats. De jaarlijkse Oegstgeester derby is een mooie seizoensopening, waarin goed voetbal met gezelligheid gecombineerd wordt. De spanning was dit jaar groot: zou ASC 1 de Vos eindelijk een keer mee naar huis mogen nemen? De sfeer op de Voskuyl was bijzonder goed. Afwachtend op de aftrap deelde het publiek, netjes gezeten op het terras, de tribune en rondom het veld, vakantieverhalen en proostte op een mooie wedstrijd. meer »


Reminder: informatieavond zaterdag/zondagvoetbal ASC 1 op 7 september

1 september 20:15  Informatieavond over zaterdag-zondagvoetbal op dinsdag 7 september om 19.30 uur in het clubhuis van A.S.C.. In verband met de geldende coronaregels is vooraf inschrijven verplicht. ASC staat voor een lastige keuze: blijft de ASC Voetbal selectie (ASC 1 en ASC 2) haar competitiewedstrijden spelen op zondag of stapt het over naar de zaterdag? Deze keuze dient A.S.C. uiterlijk 1 oktober 2021 te nemen.meer »


ASC zoekt nieuwe voorzitter!

26 augustus 15:00  ASC is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als voorzitter van ASC geef je leiding aan een unieke sportvereniging, rijk aan historie, met voetbal én cricket en een schitterend clubhuis op een prachtig sportpark. De afgelopen jaren lag de focus vooral op de verhuizing naar de Overveerpolder en besluitvorming inzake relatief grote projecten als kunstgras. Op dit moment verkeert de vereniging in - relatief - rustiger vaarwater. Natuurlijk werd ASC vorig jaar geconfronteerd met de gevolgen van corona en heeft het bestuur in dat verband het nodige overleg gevoerd. We verwachten dat de komende jaren de focus vooral zal komen te liggen op het zorgen voor meer verbinding tussen oude en nieuwe leden en de verbinding tussen voetbal en cricket. Daarnaast zal er gewerkt worden aan het verder verbeteren van de interne organisatie en processen en het werven en behouden van vrijwilligers. Ongetwijfeld komen er weer nieuwe uitdagingen op ons pad, zoals besluitvorming inzake zaterdag/zondagvoetbal. En, niet te vergeten, volgend jaar hopen wij natuurlijk het lustrum van ASC groots te vieren! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!