ASC Voetbal

ASC Voetbal

De keuze voor ASC: ASC selectie op zondag blijven of naar zaterdag overstappen?

21 juli 12:00  ASC Voetbal staat voor een moeilijke keuze: blijft de ASC Voetbal selectie (ASC 1 en ASC 2) haar competitiewedstrijden spelen op zondag of stapt het over naar de zaterdag? Deze keuze dient ASC uiterlijk 1 oktober 2021 te nemen. In dit bericht lees je meer over de aanleiding voor deze vraag en waarom het een moeilijke keuze voor ASC is. Tevens wordt ingegaan op het proces dat het bestuur voor ogen staat om deze vraag te beantwoorden. meer »


Stoere jongens, ferme knapen!

20 juli 11:30  Er is een tijd geweest dat voor een jeugdvoetballer bij A.S.C. de trits ‘competitie, toernooi, voetbalkamp’ ieder jaar min of meer verplichte kost was. In de vijftiger jaren van de vorige eeuw maakt de rood-zwarte jeugd op voetbalkamp o.a. Texel en Doetinchem onveilig. In 1951 wordt door de A.S.C.-jeugd deelgenomen aan het K.N.V.B.-jeugdkamp in Doetinchem. Onder de bezielende leiding van huisarts en jeugdvoorzitter van Leeuwen, Henk Vreeken jr. en Lo van Duuren bivakkeren A.S.C.-ers 3 weken lang in de bossen van Doetinchem. De eerste week de Adspiranten b, dan de pupillen en tot slot de Adspiranten a.meer »


De hele vakantie crickettrainingen voor de jeugd van ASC

19 juli 18:45  In de zomervakantie gaan de crickettrainingen voor de jeugd gewoon door. Langs deze weg willen wij alle voetballers uit de onderbouw uitnodigen om deel te nemen. Er zijn trainingen op dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00-17.15. De trainingen zijn op basis van vrije inloop. Geen verplichtingen dus en zeer leuk om te doen!


Cricket is more than play, it is a worship in the summer sun!

12 juli 12:45  Er is een tijd geweest dat de trainer aan het eind van de voetbalcompetitie tegen de jeugdspelers de volgende woorden sprak: ‘jongens, er is vanaf nu geen voetbaltraining meer, maar volgende week verwacht ik jullie allemaal om dezelfde tijd hier in een korte witte broek, een wit shirt en op witte gympen, want dan gaan we met z’n allen cricketen!’meer »


Adopteer nu een ASC zonnepaneel

3 juli 11:45  Beste ASC’ers, zoals enkele maanden terug al is vermeld op de site en jullie wellicht al hebben gezien, ligt het dak van onze mooie clubhuis inmiddels vol met zonnepanelen. Hiermee investeren we duurzaam in de toekomst van onze club. Voor €500,- adopteer je nu een zonnepaneel en draag je bij aan een duurzaam ASC. Je wordt hiermee een groene vriend van ASC en de komende 5 jaar zal je als VIP worden uitgenodigd op onze jaarlijkse “green day” en word je betrokken bij diverse evenementen rondom de verdere verduurzaming van ASC. meer »


Nieuwe vrijwilligers gezocht bij ASC

29 juni 15:30  In september kan er hopelijk weer volop gevoetbald worden! Om dit mogelijk te maken hebben we hulp nodig om ASC draaiende te houden. ASC draait namelijk alleen met heel veel hulp van ASC-ers en hun ouders!meer »


Schrijf je nu in voor techniektraining bij TiquiTaca

24 juni 13:00  In september start voetbalschool TiquiTaca, opgericht door ASC-trainers Ruben Dutrieux en Timme van Rooyen, met de najaarscursus techniektraining op de zondagochtend bij ASC. De trainingen zijn toegankelijk voor iedere gemotiveerde speler of speelster, in de leeftijd van 6-13 jaar. Schrijf je snel in via tiqui-taca.nl, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.meer »


Een goed begin, is het halve werk……maar pas op, de bal blijft rond!

24 juni 12:45  In het seizoen 1946/1947 is het eerste van A.S.C. ingedeeld in de 3e Klasse B van district West II van de K.N.V.B., samen met Alphen, Woerden, O.N.A., R.V.C., Laakkwartier, Concordia, Tonegido en Roodenburg. Voorwaar een stevige afdeling, waarin van het begin tot het einde stevig aangepakt zal moeten worden. “Vechten en nog eens vechten, moet ons devies zijn”, orakelt het bestuur. Dit schreeuwt om een grondige analyse van de tegenstanders, zodat het rood-zwarte vlaggenschip niet voor onprettige verrassingen komt te staan. meer »


VE2 sluit ook amper begonnen seizoen 20-21 weer in stijl af

24 juni 12:15  Kan je een amper begonnen en nooit afgemaakt voetbalseizoen passend en traditioneel afsluiten? Of is dat een onzinnig plan, moet je er gewoon niet aan beginnen? De zo ervaren veteranen van ASC VE2 kozen, zoals dat na de vorige jaargang ook al was gedaan, voor de optie ’gewoon doen’ en werden daarvoor beloond. Het werd zondag 20 juni weer een mooie dag.meer »


ASC'ers op het NK Shoot Out

24 juni 12:00  Afgelopen zondag vond de eerste editie van de Nederlands Kampioenschappen Shoot Out plaats op het KNVB sportcentrum in Zeist. Natuurlijk deed er vanuit ASC ook een afvaardiging mee. Jasper, Joep, Ralph, Martin, Benjamin en Tibbe hadden bij de clubkampioenschappen hun plaats op de finaledag verdiend. Elk vertegenwoordigden zij hun eigen leeftijdscategorie.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!