ASC Voetbal - ASC

ASC Voetbal

ASC Voetbal

Geen punten voor ASC 1

27 maart 13:15  ASC 1 is zonder punten teruggekeerd uit Bodegraven. Esto trok met 3-1 aan het langste eind. Door deze nederlaag staat ASC op de ranglijst op een positie die aan het einde van het seizoen verplicht tot nacompetitie om in de tweede klasse te blijven.meer »


Schrijf je in voor de ASC Voetbaldagen in de mei- en zomervakantie

27 maart 11:00  De leukste dagen van de vakantie beleef je op ASC. 3 en/of 4 dagen spel en fun onder begeleiding van de leukste staf. Tijdens de ASC Voetbaldagen staan buiten het voetbal ook diverse andere activiteiten op het programma. We laten de bal dan even voor wat het is en doen dan andere leuke activiteiten. Ga naar brazilliant.nl voor meer informatie en/of inschrijven. Tot in de meivakantie!meer »


ASC 1 moet genoegen nemen met puntendeling

20 maart 11:30  ASC 1 is in de thuiswedstrijd tegen EMM niet verder gekomen dan een gelijkspel. De ontmoeting op sportpark Overveer eindigde in 1-1. meer »


Nieuwe sponsorcommissie gaat aan de slag

20 maart 11:30  Beste leden, Sponsors zijn onmisbare partners van A.S.C. om ons allen het hele jaar samen te kunnen laten sporten en veel plezier te beleven in een prachtige en veilige omgeving . Om onze sponsors de aandacht te geven die ze verdienen en om meer sponsors aan te trekken, is het bestuur zeer verheugd aan te kondigen dat per direct een nieuwe sponsorcommissie aan de slag is: Ruud van den Handel (commercie), Martijn van Zon (administratie en organisatie) en Wouter Speelman (communicatie) pakken deze mooie uitdaging op om A.S.C. verder te helpen. Coen Verdegaal is vertegenwoordiger van het bestuur. meer »


Nieuwe penningmeester gezocht

17 maart 20:15  Beste leden, Deze week heeft Pippijn Wijnhoven ons als Bestuur laten weten dat hij zijn functie als penningmeester en bestuurder van A.S.C. neerlegt. Als bestuur begrijpen en respecteren wij zijn besluit. Wij willen Pippijn hartelijk danken voor zijn inbreng en werk. meer »


Zaterdag 1 april Klaverjassen op ASC!

17 maart 20:15  Nee, geen 1 aprilgrap. Na een periode van weinig activiteiten, o.a. door corona, pakken we draad weer op. De eerste activiteit die weer uit de mottenballen is gehaald, is de traditionele klaverjasavond. Een avond die al jarenlang borg staat voor ouderwetse gezelligheid. Kaarten, bier en bitterballen. Schrijf je dus in! Als koppel of alleen mocht je geen klaverjaspartner hebben. Dan zorgen wij voor een geschikte speelpartner. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, ook nieuwelingen in het spel zijn meer dan welkom. De aanvang is 20.00 uur en de kosten per koppel zijn € 10. Je kunt je inschrijven bij Barthold Mackay via bartholdmackay@hotmail.com.


ASC zoekt Horecamanager

16 maart 11:45  De Ajax Sportman Combinatie (A.S.C.) is één van de oudste voetbal- en cricketverenigingen van Nederland. Op 1 juni 1892 werd de C.C. Ajax opgericht. Vanaf 1895 wordt er ook gevoetbald. De vereniging kent dus een lang en rijk verleden. In 1918 fuseren Ajax en De Sportman en zo ontstaat A.S.C. De voetballers voetballen onder de naam A.S.C. en de cricketers spelen nog steeds onder de naam Ajax. Met circa 1200 leden, hun aanhang, ouders, vrijdagavondvoetballers en bezoekers bloeit de vereniging als nooit tevoren. Sinds 2017 is de vereniging gevestigd op het prachtige Sportpark Overveer in Oegstgeest met het mooiste clubhuis van Nederland. Dit clubhuis, met een moderne professionele keuken, biedt vele mogelijkheden. meer »


Zaterdag 15.00: ASC 1 - EMM'21

16 maart 11:15  De teleurstelling was groot afgelopen zaterdag na het verlies bij hekkensluiter TAVV. Ondanks een sterk aandringend ASC bleef de verdiende gelijkmaker uit in de tweede helft. De mannen van trainer Jesper Neuteboom hebben dus wat recht te zetten in de wedstrijd tegen EMM'21. Dat zal lastig genoeg worden, want de twee ploegen ontlopen elkaar weinig. De wedstrijd in Roelofarendsveen eindigde in oktober dan ook in 1-1. Of het deze editie ook gelijk blijft valt nog te bezien, want beide ploeg schieten niet veel op met een gelijkspel. Hoe de wedstrijd ook eindigt, na afloop zal het feest zijn op ASC. We vieren de lente met zanger Guido van Zutphen. Tot zaterdag!meer »


ASC schaart zich achter OneLove-campagne

15 maart 11:45  Komend weekend wappert de OneLove-vlag in top bij ASC. Hiermee wil ASC uitdragen dat het de OneLove-campagne van de KNVB van harte ondersteunt. Met OneLove spreekt het voetbal zich sinds 2020 uit vóór verbinding en tegen racisme en discriminatie. Het is een belangrijke boodschap die het DNA van het voetbal raakt: voetbal speel en beleef je altijd samen! ASC wil hiermee uitdragen dat iedereen welkom is, ondanks verschillen in kleur, afkomst, geloof, seksuele voorkeur en genderidentiteit.meer »


Zaterdag 18 maart: Vier de Lente (feest)

14 maart 12:15  Hey! Psst… Heb je ook zo’n zin in de lente? In een warm zonnetje, in het vrolijke geluid van vogels en, natuurlijk, in goed voetbal? Kom dan op zaterdag 18 maart naar ASC en Vier met ons de Lente! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!