ASC Voetbal

ASC Voetbal

Nieuwsbrief Ajax cricket

8 april 20:45  Onderwerpen in de nieuwsbrief van april 2021: Welkom nieuwe jeugd- en seniorleden; indeling teams, programma topcompetitie Ajax Dames, vrijwilligers gezocht, Ajax Cricket mijn zomerhuis (column Frank Snieder).meer »


Typisch A.S.C.

8 april 14:00  In de 80-er jaren vroeg de toenmalige penningmeester zich tijdens de rondvraag van de Algemene Ledenvergadering af wat er moest gebeuren bij een eventueel kampioenschap van het eerste. Hij moest hier financieel weliswaar niet aan denken, maar toch werd in de vergadering het volgende ‘scenario’ afgesproken: meer »


Vrolijk Pasen op kunstgras

7 april 11:45  Tijdens het paasweekend zijn de nieuwe kunstgrasvelden feestelijk geopend. Op zaterdag mochten JO8 tot en met JO19 zich uitleven op de velden en de attracties. Maandagochtend was er paaseieren zoeken voor de Mini's en de Kickers, afgesloten met een voetbaltoernooi. Een fotoreportage (met dank aan Ingrid Stofmeel en Chris Zweistra voor de foto's).meer »


Reminder: ASC Voetbaldagen op 28, 29 en 30 april

7 april 11:30  Het gaat goed met de inschrijvingen voor de ASC Voetbaldagen op 28, 29 en 30 april. Drie dagen lang voetballen met je vriendjes en vriendinnetjes, wie wil dat nou niet? Schrijf je nog snel in! Kijk ook op brazilliant.nl voor alle activiteiten in de zomervakantie.meer »


Seniorenprogramma voor 11 april

6 april 12:30  Er is een wedstrijdschema gemaakt voor zondag 11 april. Per zondag zijn een paar wedstrijden op de grasvelden. We proberen gras en kunstgras zoveel mogelijk tussen de teams te rouleren.meer »


Jeugdprogramma 10 april

6 april 12:00  Voor 10 april is het volgende jeugdprogramma opgesteld.meer »


Feestelijke opening kunstgras: sportieve winst voor ASC

1 april 20:00  De kunstgrasvelden liggen er: geweldig! Een mooie prestatie van het bestuur van ASC en Stichting Sportpark Beheer Overveer. En natuurlijk vakkundig werk van de aannemer CSC Sport. meer »


Opening kunstgras zaterdag 3 april

1 april 15:45  Zaterdag is het zover, de kunstgrasvelden zullen feestelijk in gebruik genomen gaan worden. Veld 2 wordt omgetoverd tot een heus voetbalpretpark, compleet met stormbanen en pannavelden. Op veld 3 wordt een onderling toernooi gespeeld. Ter afsluiting worden ook nog de finales van de clubkampioenschappen shoot out gehouden. Voor de Mini’s en de Kickers is er maandag van 11.00-12.00 paaseieren zoeken en worden er wedstrijdjes gespeeld. meer »


In memoriam Jacques van Gent

1 april 12:30  Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat Jacques van Gent op 26 maart jl. op 88-jarige leeftijd is overleden. Jacques genoot binnen de vereniging vooral bekendheid in cricketkringen. In de negentiger jaren van de vorige eeuw is hij een aantal jaren secretaris geweest van de cricketcommissie van Ajax. Het secretariaatschap nam hij uiterst serieus en nauwgezet heeft hij zich van zijn taak gekweten. Bladerend door z’n archief vallen twee dingen op: de geordendheid ervan en de stijl waarin hij de uitgaande correspondentie vorm heeft gegeven; er zitten taalkundige hoogstandjes tussen. meer »


Andere tijden, zelfde boodschap: hartenwens vervuld!

1 april 12:30  We schrijven 2021: “Eindelijk is het er van gekomen. We hebben kunstgras. Niet zo maar kunstgras, nee, state of the art met kurk infill. Nooit meer maaien, nooit meer lijnen trekken, nooit meer een modderig veld en nooit meer afgelastingen. Alleen iedere week een beetje vegen en klaar is Kees (Huib)! En een veldje! Om van te smullen! M.M. proficiat.”meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!