ASC Voetbal - ASC

ASC Voetbal

ASC Voetbal

Zaterdag 15.00: ASC 1 - Koudekerk 1

21 september 11:30  Komende zaterdag gaat de competitie echt beginnen voor ASC 1. Na een serie succesvolle bekerwedstrijden, trapt ASC 1 de competitie af tegen Koudekerk. De mannen van trainer Stefan Kraaijvanger hebben een goede voorbereiding gedraaid en zijn dus klaar voor het treffen met Koudekerk. De spelers en staf van ASC 1 hopen veel ASC'ers langs de lijn te mogen begroeten. Het gaat een mooie middag worden!meer »


ASC kledingmarkt groot succes

20 september 12:30  Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de ASC kledingmarkt plaats. Initiatiefneemster Aisha Dutrieux had om 9.00 haar kraam opgetuigd met alle ASC kleding die zich de afgelopen jaren op ASC had verzameld. Vanaf het begin liep het storm en na een uur was de voorraad al bijna op. Rond 11.00 was alles weg. Niet alleen kregen de vele shirtjes, truien en vesten een nieuw leven, maar het levert bovendien de kas van de evenementencommissie een mooi bedrag op. Een zeer geslaagde actie dus, dank Aisha!meer »


Grote clubactie gaat van start, ASC doet mee!

20 september 12:00  Vanaf komende zaterdag 23 september start de grote clubactie bij ASC. Dit is een actie waar binnen Nederland veel verenigingen aan meedoen om extra opbrengsten te genereren voor de club. Dit betekent dat je dan kan starten met het verkopen van loten. Hier heeft de club wat aan, maar je kan zelf als verkopend lid ook sparen voor mooie beloningen en kans maken op grote prijzen! meer »


Opnames BNN/VARA woensdag 20 sept

18 september 12:00  Op woensdag 20 september zal BNN/VARA opnames maken van het team Zondag 4. De opnames vinden plaats in de kleedkamer (interviews) en op het trainingsveld (actiebeelden) tussen 19.00-20.30 uur. Met BNN/VARA is afgesproken dat andere A.S.C.-leden niet zullen worden gefilmd.meer »


Primeur op ASC! Zondagmatinee 29 oktober met Guy G. Norman and the G-men!

15 september 16:00  Guy G. Gorman and the G-Men Toen de liefde van zijn leven de Amerikaan Guy G. Gorman naar Nederland bracht, nam hij zijn liefde voor die heerlijke Amerikaanse songs uit de jaren vijftig en zestig mee. Samen met percussionist Ed Millstream brengen ze als Guy G. Gorman and the G-Men nummers ten gehore van onder meer Buddy Holly en Johnny Cash. In hun eigen kenmerkende stijl, maar altijd met respect voor het origineel. Ze speelden op geweldige locaties, zoals het RockArt Museum in Hoek van Holland, het Oldtimerfestival in Alphen aan den Rijn, Radio Live Oranje in Den Haag, The Invictus Games in Den Haag en het Louwman Oldtimermuseum in Den Haag. Voor meer informatie kun je terecht op: www.guyggorman.com Zondagmiddag 29 oktober treedt Guy G. Gorman and the G-Menben rond een uurtje of 16.00 op bij ASC. Iedereen is van harte welkom!


ASC (Ajax Sportman Combinatie) en AFC Ajax sluiten partnerovereenkomst

15 september 11:30  Op 10 september 2023 werd er in Amsterdam Oegstgeester voetbalhistorie geschreven. ASC en de profclub Ajax uit Amsterdam tekenden op deze zonovergoten zondag een partnerovereenkomst. Wat het uniek maakt is dat hiermee het oudste Ajax van Nederland (A.S.C. opgericht in 1892) de kans krijgt samen te werken met haar bekende naamgenoot (opgericht uit 1900). En andersom natuurlijk! A.S.C. staat voor Ajax Sportman Combinatie en bestaat uit een voetbaltak “ASC” en een crickettak met de naam….“Ajax”. meer »


Peter Nas secretaris A.S.C.

14 september 13:30  Het bestuur is zeer verheugd te kunnen melden dat Peter Nas het bestuur is komen versterken als (waarnemend) secretaris bestuur. Als secretaris speelt hij een belangrijke rol om samen met de leden en de andere bestuursleden plezier te maken en de ambities van A.S.C. te realiseren.meer »


Zaterdag 15.00: ASC 1 - LYRA 1

14 september 12:30  Komende zaterdag speelt ASC 1 zijn derde en laatste bekerwedstrijd. Na twee overwinningen, op PGS/Vogel (3-0) en sv Charlois (2-3), kan een plek in de volgende ronde zeker gesteld worden. Te gast is LYRA, uit De Lier. Met één overwinning uit twee wedstrijden staan zij op een gedeeld tweede plaats. Het treffen tussen beide ploegen is dus meteen een goede generale repetitie voor de start van de competitie volgende week, thuis tegen Koudekerk. Tot zaterdag! meer »


Start TiquiTaca trainingen: schrijf je nog snel in

13 september 11:00  Deze week (vrijdag 22 sept) start de serie techniektrainingen van TiquiTaca. Inmiddels heeft er zich al een mooie groep, met jongens én meiden van alle leeftijden, aangemeld, maar er zijn nog plaatsen vrij. Wil je dus nog meedoen, schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier op tiqui-taca.nl. Mocht je later willen instromen dan kan dat ook, in dat geval wordt het inschrijfgeld aangepast. meer »


ASC-meiden naar FC Utrecht Vrouwen – Feyenoord Vrouwen in de Galgenwaard

13 september 10:45  Na een aantal jaar te hebben geschitterd in afwezigheid neemt FC Utrecht in seizoen 2023/2024 weer deel met een team in de Vrouwen Eredivisie. Afgelopen zondag vond deze primeur plaats in een zonnig en warm Stadion Galgenwaard, en dankzij door HJO Cor Stols geregelde vrijkaarten kon een grote groep ASC-meiden daarbij zijn. FC Utrecht zorgde ervoor dat de terugkeer van de Utrecht vrouwen gepaard ging met een groot feest. De sfeer was gemoedelijk, het weer was perfect, en de wedstrijd was allesbehalve saai: veel doelpunten (eindstand 4-2 voor Utrecht), geweldige acties en hier en daar wat foutjes, een penalty en een rode kaart. Voor de ruim 14.000 toeschouwers was het smullen. Ook de meiden van ASC genoten van de wedstrijd -al waren de meiden met een Feyenoordhart wat teleurgesteld- en gingen zelfs na de wedstrijd nog op handtekeningenjacht. Kortom, het was een hele leuke zondag: dank je wel Cor! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!