ASC Voetbal

ASC Voetbal

Vacature Commissaris Voetbal

22 juni 19:45  ASC is op zoek naar een Commissaris Voetbal, als opvolger van Coen Verdegaal die sinds 31 mei 2022 voorzitter is geworden. Ben je iemand die actief wil bijdragen aan historie, plezier en prestatie bij A.S.C? Die samen met andere enthousiaste bestuursleden en vrijwilligers de A.S.C. ambities wil waarmaken en wil werken aan een toekomstbestendig ASC Voetbal waarin plezier, prestatie en goed voetbal samengaan? meer »

ASC zoekt trainer/coach JO15-1

26 juni 11:45  Binnen de jeugdopleiding zijn wij voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer/coach voor onze talentvolle JO15-1. Dit team komt uit in de hoofdklasse en traint op maandag, woensdag en vrijdag.meer »


Cricketwedstrijden in het weekend 24-25-26 juni

23 juni 14:30  Vrijdag 24 juni The Longest Light Contest with the Westerpark Gypsy Team, start 18:00h. More information with Paul Ingram. Zaterdag 25 juni Ajax Bloemendaal Combinatie uit bij VCC start 10:00h Zaterdag 25 juni Ajax ZaMi II thuis tegen VRA ZaMi 2 op sportpark Overveer, start 13:30h Zondag 26 juni Ajax 1 thuis tegen VRA 3 op Sportpark Overveer, start 12:00hmeer »


Tabula Honoris weer up-to-date

23 juni 13:15  Tijdens de Algemene Leden Vergadering (A.L.V.) van 31 mei j.l. zijn liefst vijf leden, vanwege hun buitengewone verdiensten voor de vereniging, uitvoerig in het zonnetje gezet. Zoals te doen gebruikelijk werd het vijftal verzocht om de A.L.V. tijdelijk te verlaten, zodat de leden zich over hun respectievelijke voordracht konden beraden. Nadat de verdiensten waren gememoreerd, ging de vergadering unaniem over tot de benoeming tot erelid van Frits de Jongh en Mark Melzer en tot lid van verdienste van William Driessen, Eugenie van Leeuwen en Barthold Mackay.meer »


Een dagje top(b)cricket……

23 juni 13:00  Om op 21 juni 1980 opgesteld te worden in het tweede elftal van Ajax-cricket vond ik, als simpele jongen, een grote eer. En ik heb het geweten ook: ’s morgens kwiek uit te veren om de roestige bowlingarm even een uurtje op het balkon los te gooien en toen vlug met de bus naar L.M.H.C. waar de wedstrijd gespeeld zou worden. Ik was juist op tijd om te helpen de mat uit te rollen, het boundary-touw rond het speelveld te leggen, de vlaggetjes te plaatsen, het scorebord met de cijfers uit de materiaalcontainer te halen, de strandstoelen uitgeklapt (au!) neer te zetten, de stumps en de bails op te zoeken (wat een onbeschrijfelijke rotzooi in het materiaalhok!) en in de grond te zetten, de umpirejassen, het krijt en het scoreboek (met balpen) klaar te leggen, de scoretafel uit te klappen en vier grote parasols neer te zetten. Er komt nog heel wat kijken bij een cricketwedstrijd. Dan hebben die voetballers het toch heel wat gemakkelijker!meer »


Instructieavond assistent-scheidsrechters bij FCO

21 juni 13:15  Op woensdag 7 september organiseert FC Oegstgeest een instructieavond voor assistent-scheidsrechters. Het doel van deze avond is om de drempel weg te nemen voor ouders en geïnteresseerden om de vlag op te pakken en als assistent-scheidsrechter te fungeren bij (jeugd-)wedstrijden. Ook (potentiele) assistent-scheidsrechters van omliggende clubs zijn uitgenodigd, zo ook van ASC dus.meer »


Cricketwedstrijden in het weekend 18-19 juni

16 juni 13:15  Zaterdag 18 juni ZaMi II speelt uit op Rood&Wit, start 13:30h Zaterdag 18 juni Friendly met Qui Vive op Ajax Overveer, start 16:00h Zondag 19 juni Ajax 1 speelt thuis tegen HTCECA, start 12:00hmeer »


TiquiTaca Trainingsochtend op 25 juni

16 juni 11:15  Op zaterdag 25 juni organiseert TiquiTaca de laatste trainingsochtend van dit seizoen. Wil je nog meedoen, geef je dan snel op! meer »


‘Goldeneye’ pakt uit

10 juni 14:15  Op Tweede Pinksterdag na de wedstrijd A.S.C. 1 tegen E.M.M. 1 heeft Leen de Goeij a.k.a. ‘Goldeneye’ een prachtige verrassing in petto voor het A.S.C.-museum. meer »


Fietstocht 'The Long and Winding Road' groot succes

9 juni 16:00  Op 6 juni was het zover .... fietsen over 'The Long and Winding Road' langs een groot aantal locaties waar we als A.S.C. en Ajax Leiden voor kortere of langere tijd hebben gevoetbald of gecricket. Het event, georganiseerd door The Good Old, werd een daverend succes.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!