ASC Voetbal - ASC

ASC Voetbal

ASC Voetbal

Mini’s en Kickers sluiten het seizoen feestelijk af

2 juni 17:15  Ook voor de Mini’s en de Kickers zit het seizoen er inmiddels op. Op woensdag 31 mei hebben zij het seizoen feestelijk afgesloten met een spannend onderling toernooi. Om 15.00 was het eerst de beurt aan de Kickers (O6). De allerjongste leden van ASC begonnen de training met een leuk tikspel, waarna er al snel gestart werd met de wedstrijdjes. Na verschillende wedstrijdjes werd de training afgesloten met een heerlijk en welverdiend ijsje. Daarnaast was er nóg een verrassing voor de spelertjes en speelstertjes, want iedereen kreeg een echte ASC bidon.meer »


ASC trots op kampioenstitel meiden MO11-1

1 juni 11:45  Op Sportpark Overveer was het afgelopen dinsdag 30 mei ongewoon druk rond veld 1. Daar speelden de meiden van de MO11-1 van ASC, onder aanmoediging van familie, vriendinnen en clubgenoten hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen het team van tegenstander RKAVV uit Leidschendam. De meiden van ASC hadden winst nodig met twee doelpunten verschil om de kampioenstitel voor de neus van FC Oegstgeest weg te kapen. En dat lukte met speels gemak: met een eindstand van 5-0 werden ze onbetwist kampioen.meer »


Afscheidswoorden Jesper Neuteboom

31 mei 12:00  Beste ASC ers, Na 3 jaren neem ik afscheid en langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de hulp, steun en support! Ik wens iedereen alle goeds met deze mooie club en wie weet kruisen onze wegen in de toekomst nog eens. Voor nu een fijne vakantie en voor de toekomst veel plezier en succes ❤️🖤 Groeten, Jesper meer »


Drie nieuwe (gediplomeerde) jeugdtrainers stellen zich voor

31 mei 11:45  René Koolmoes en diens assistent Piet Glasbergen zullen verantwoordelijk zijn voor de JO10- en JO11-selecties – de hoogste teams in de onderbouw – en Vincent Nek wordt trainer van het hoogste selectieteam, JO18-1.meer »


Donderdag 18 mei 2023 was het weer zover: De Onderlinge editie 2023!

30 mei 19:00  De Onderlinge, misschien wel de gezelligste ASC-traditie die er is. Een toernooi waarbij gezelligheid echt nog belangrijker is dan winnen! Maar ook het toernooi waarbij je als talent ook een prijs kan pakken. De winnaars van dit jaar? Lees verder.. Dit jaar hadden zich maar liefst 20 teams ingeschreven. Leuk om te zien dat ook veel oud-leden speciaal voor De Onderlinge terugkeren naar ASC, maar de organisatie is vooral trots op het feit dat er steeds meer dames te vinden zijn op dit toernooi! Eigenlijk zat alles mee dit jaar: het weer was top, de muziek was goed, maar vooral de BBQ was weer uitmuntend. Rick, Esther en mannen bedankt voor jullie inzet! Het droeg allemaal allebei aan een zeer relaxte en sfeervolle dag! Al in de vroege ochtend stonden de organisatie en een aantal vrijwilligers klaar op ASC. Uiteraard moesten de velden klaargezet worden, maar ook voor de lunch moest gezorgd worden. Ruim 500 broodjes werden gesneden en gesmeerd. Ook aan de vitamientjes werd gedacht met dank aan Thijs Feenstra! Het voetballen was weer genieten. Vele hakjes, trucjes en stiftjes waren te zien op de velden. Ook leuk om te zien dat veel oud winnaars weer aanwezig waren. Helaas konden zij dit jaar geen vuist maken....De finale ging dit jaar tussen de fanatieke Haaswijckse Boys en de Rupsjes. Een spannende finale, waar De Haaswijckse Boys uiteindelijk de Ge Schoonwater Bokaal wisten te veroveren. Gefeliciteerd! Maar het mooiste moment van de dag was misschien wel de blik van Gert Jan Onvlee en Ben Boers. Zij werden door Rene Dettmar uitgekozen tot talent van het jaar! Het was onmogelijk om te kiezen tussen deze 2 voetbaltalenten. Het gerucht gaat dat Gert Jan nog steeds met de beker slaapt! Ook was er een prijs voor de dame van het toernooi! Agnes de Rooij. Heel leuk dat deze echte ASC’er als eerste dame deze prijs wint. Na afloop van het toernooi wist Danny Plezier er nog een goed feestje van te maken, maar ook nadat hij de microfoon had neergelegd ging het nog wel even door. Tot in de vroege uurtjes werd er gedanst, gelachen en vooral gefeest! Een groot dankwoord aan de organisatie! Tom, Ruben, Aisha, Rene, Peter en Barthold bedankt voor jullie inzet! We kijken al uit naar De Onderlinge 2024! De eerste aanmeldingen schijnen al binnen te zijn....De foto's staan inmiddels op de site. Met dank aan onze Ingrid voor de foto's De Onderlinge Commissie.


ASC 1 daalt af naar derde klasse

30 mei 11:00  ASC heeft afscheid moeten nemen van de tweede klasse. Na de 2-0 nederlaag tegen Donk is het doek definitief gevallen. meer »


ASC zoekt Horecamanager

26 mei 11:00  De Ajax Sportman Combinatie (A.S.C.) is één van de oudste voetbal- en cricketverenigingen van Nederland. Op 1 juni 1892 werd de C.C. Ajax opgericht. Vanaf 1895 wordt er ook gevoetbald. De vereniging kent dus een lang en rijk verleden. In 1918 fuseren Ajax en De Sportman en zo ontstaat A.S.C. De voetballers voetballen onder de naam A.S.C. en de cricketers spelen nog steeds onder de naam Ajax. Met circa 1200 leden, hun aanhang, ouders, vrijdagavondvoetballers en bezoekers bloeit de vereniging als nooit tevoren. Sinds 2017 is de vereniging gevestigd op het prachtige Sportpark Overveer in Oegstgeest met het mooiste clubhuis van Nederland. Dit clubhuis, met een moderne professionele keuken, biedt vele mogelijkheden. meer »


Prachtige afsluiting seizoen ASC-jeugd

25 mei 13:45  Afgelopen zaterdag was de afsluiting van het voetbalseizoen voor de ASC-jeugd. Terwijl het eerste kansloos ten onder ging tegen Foreholte op het hoofdveld en de klassieke veteranen met de hakken over de sloot Kampong wisten te bedwingen op veld 2, stroomde veld 4 vanaf 14:30 vol met de ASC jeugd voor de seizoen afsluiting. Ruim 160 jongens en meisjes en tientallen ouders waren aanwezig voor de penalty cup. De kinderen waren in vier groepen opgedeeld: mini’s & onder 8, onder 9 & onder 10, onder 11 & onder 12 en 13+. Lange rijen met dol enthousiaste jongens en meisjes, die allemaal drie penalty’s mochten nemen op de vele ASC-keepers. Uiteindelijk bleven er per categorie vijf deelnemers over voor de grote finale. meer »


Kampioenswedstrijd MO11-1 op dinsdag 30 mei

25 mei 11:00  Komende dinsdag speelt MO11-1 een kampioenswedstrijd tegen RKAVV. De wedstrijd begint om 19.00 op ons eigen sportpark Overveer. De titel voor de meiden is zeker nog geen uitgemaakte zaak, dus willen we iedereen oproepen om de meiden te komen aanmoedigen. MO11-1 staat in punten gelijk met FCO, dat zaterdag al in actie komt. Het doelsaldo zou weleens bepalend kunnen gaan worden. Het belooft dus spannend te worden!


Een prachtig boek cadeau!

25 mei 10:30  Bij de entree van ASC staat nu een tafel met exemplaren van het boek ‘De Hollandse School van het totaalvoetbal’. ASC’ers, vrienden van ASC en gasten mogen een exemplaar meenemen, gratis en voor niets en zolang de voorraad strekt! Dit cadeau krijg je van schrijver, Oegstgeestenaar en voormalig ASC-voetballer Rob Siekmann.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!