ASC Voetbal

ASC Voetbal

Ontgroening

Gisteren, 13 april 13:30  Hoewel Sportpark Overveer zichtbaar vergroent met de aanplant van boompjes en struiken, is er ook een andere beweging gaande. Met name in het voorjaar groeit het onkruid welig op de tegelpaden naar en rond ons clubhuis. Met de onderhoudsploeg op maandag en donderdag wordt handmatig geschoffeld om de boel netjes te houden. "Werd" is echter meer op zijn plaats.meer »


Ze smaken niet zoals ze kraken

Gisteren, 13 april 13:15  Wie verwacht dat men zich op bestuurlijk verenigingsniveau uitsluitend met strategische zaken bezighoudt, komt regelmatig bedrogen uit. Soms hebben ogenschijnlijk futiele voorvallen vérstrekkende gevolgen. Wat bijvoorbeeld te denken van de navolgende ‘casus’, die het bestuur van A.S.C. in 1966 de nodige hoofdbrekens heeft gekost. meer »


Jeugdprogramma 17 april

Gisteren, 13 april 13:00  Voor 17 april is het volgende jeugdprogramma opgesteld.meer »


Seniorenprogramma voor 18 april

Gisteren, 13 april 12:30  Er is een wedstrijdschema gemaakt voor zondag 18 april. Per zondag zijn een paar wedstrijden op de grasvelden. We proberen gras en kunstgras zoveel mogelijk tussen de teams te rouleren.meer »


Ajax cricket, mijn zomerhuis

11 april 10:30  “Als klein voetballertje bij ASC ging ik met een aantal teamgenoten ook cricket spelen (Evert Brouwer; Frits de Jongh jeugdleider). De combinatie voetbal en cricket ging prima samen, totdat ik in beide selecties kwam. De overlap van de seizoenen was lastig, maar daar kwamen we in onderling overleg wel uit. Dat is dan 1 van de vele voordelen van een combivereniging." meer »


Nieuwsbrief Ajax cricket

8 april 20:45  Onderwerpen in de nieuwsbrief van april 2021: Welkom nieuwe jeugd- en seniorleden; indeling teams, programma topcompetitie Ajax Dames, vrijwilligers gezocht, Ajax Cricket mijn zomerhuis (column Frank Snieder).meer »


Typisch A.S.C.

8 april 14:00  In de 80-er jaren vroeg de toenmalige penningmeester zich tijdens de rondvraag van de Algemene Ledenvergadering af wat er moest gebeuren bij een eventueel kampioenschap van het eerste. Hij moest hier financieel weliswaar niet aan denken, maar toch werd in de vergadering het volgende ‘scenario’ afgesproken: meer »


Vrolijk Pasen op kunstgras

7 april 11:45  Tijdens het paasweekend zijn de nieuwe kunstgrasvelden feestelijk geopend. Op zaterdag mochten JO8 tot en met JO19 zich uitleven op de velden en de attracties. Maandagochtend was er paaseieren zoeken voor de Mini's en de Kickers, afgesloten met een voetbaltoernooi. Een fotoreportage (met dank aan Ingrid Stofmeel en Chris Zweistra voor de foto's).meer »


Reminder: ASC Voetbaldagen op 28, 29 en 30 april

7 april 11:30  Het gaat goed met de inschrijvingen voor de ASC Voetbaldagen op 28, 29 en 30 april. Drie dagen lang voetballen met je vriendjes en vriendinnetjes, wie wil dat nou niet? Schrijf je nog snel in! Kijk ook op brazilliant.nl voor alle activiteiten in de zomervakantie.meer »


Feestelijke opening kunstgras: sportieve winst voor ASC

1 april 20:00  De kunstgrasvelden liggen er: geweldig! Een mooie prestatie van het bestuur van ASC en Stichting Sportpark Beheer Overveer. En natuurlijk vakkundig werk van de aannemer CSC Sport. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!