ASC Voetbal

ASC Voetbal

Jeugdprogramma 15 mei

Gisteren, 12 mei 13:00  Voor 15 mei is het volgende jeugdprogramma opgesteld.meer »


Seniorenprogramma voor 16 mei

Gisteren, 12 mei 12:30  Er is een wedstrijdschema gemaakt voor zondag 16 mei. Per zondag zijn een paar wedstrijden op de grasvelden. We proberen gras en kunstgras zoveel mogelijk tussen de teams te rouleren.meer »


Wetenswaardigheden einde voetbalseizoen (jeugd)

Gisteren, 12 mei 12:15  Het voetbalseizoen loopt ten einde en daarom willen wij iedereen informeren over de verdere gang van zaken. De laatste reguliere trainingen van dit seizoen zijn in de week van 24-28 mei. Op Hemelvaartsdag (13 mei) en Tweede Pinksterdag (24 mei) is er geen training. Zaterdag 29 mei is de laatste speeldag; dan zal er nog een slotactiviteit worden georganiseerd. Voor de selectieteams van de bovenbouw zullen er in juni nog enkele trainingen zijn onder leiding van de nieuwe trainers. De selecties hiervoor zullen later bekend gemaakt worden.meer »


ASC selectie seizoen 21/22

11 mei 15:00  We kunnen natuurlijk niet wachten tot de bal weer in competitieverband gaat rollen en het lezen van dit bericht zal de honger naar wedstrijden van ons vlaggenschip en het tot cultteam uitgegroeide ASC 2 alleen maar doen toe nemen.....meer »


“Van ons Tweede”

11 mei 15:00  In het seizoen 1946/1947 ging het er in het Tweede zo serieus aan toe, dat er van de verrichtingen heuse verslagen werden geschreven, waarin, in afwijking van de gebruikelijke verslagjes, niet werd geschroomd om ‘man en paard’ te noemen. Twee van dergelijke verslagen willen wij u niet onthouden en wie weet komt u de naam van uw (schoon)vader, opa of oom nog tegen en leest u welke ‘heldendaden’ hij destijds heeft verricht.meer »


Da Vinci (2)....

11 mei 15:00  Wie denkt dat Klaas op zijn lauweren zou gaan rusten na de uitvinding van de "Onkruidverdelger" heeft het mis. Met hernieuwde energie is hij gaan werken aan een oplossing om watercapaciteit te verkrijgen. Zoals te zien is er op ons sportpark veel nieuwe bomenplant aangebracht. En die bomen hebben water nodig, zeker die op het talud achter het clubhuis. ASC heeft een waterpomp aangeschaft met een capaciteit van 3.300 liter per uur die voor de beregening moet zorgen. Aangezien het water hiervoor wordt betrokken uit de (ondiepe) sloot, moest er een aanzuigsysteem worden bedacht om water i.p.v. modder op te pompen. Klaas is met hulp van Rien aan de slag gegaan met een oude, aluminium doellat met aan de onderkant een deksel met gaten. Hier wordt de slang dan ingehangen. Aan de onderkant is een "schoen" gemaakt van een oude verkeersspiegel om het aanzuigsysteem moddervrij te houden. Hoezo circulaire bedrijfsvoering? Nu is er alleen nog geen naam bedacht voor deze uitvinding en hiertoe willen wij graag jullie om suggesties vragen. De door de deskundige jury gekozen winnaar zal passend worden beloond.meer »


Lidmaatschap opzeggen vóór 1 juni

10 mei 11:30  Voetballers die hun lidmaatschap willen opzeggen voor komend seizoen dienen dat vóór 1 juni te doen. De opzeggingen worden doorgevoerd na controle door de penningmeester. Bij opzeggingen na 1 juni worden er kosten in rekening gebracht (i.v.m. administratieve afhandeling en kosten KNVB). meer »


Ajax cricketers geven het juiste voorbeeld

6 mei 12:00  Uit het clubbericht van 1953: “het cricketseizoen loopt al weer ten einde en wij kunnen niets dan lof hebben voor de wijze waarop Ajax de rood-zwarte kleuren heeft hoog gehouden. Na de aanvankelijk pessimistische uitlatingen van Johan, zijn de resultaten – vooral in het begin – ver boven de verwachtingen uitgekomen en kunnen wij zeggen dat ons cricketteam nog tal van mogelijkheden in zich houdt. Zou Ajax en daarmee A.S.C. toch de weg terug kunnen vinden? De animo, die in de eerste plaats nodig is, is in ieder geval in ruime mate aanwezig. De cricketers hebben onze voetballers een treffend voorbeeld gesteld, waardoor meer dan ooit is bewezen dat deze sport onverbrekelijk met A.S.C. is verbonden”.meer »


Gebruiksregels kunstgrasvelden

3 mei 14:00  Inmiddels zijn de kunstgrasvelden een paar weken in gebruik en het enthousiasme is groot. Het is heel mooi om te zien dat jong en oud volop gebruik maakt van de velden. Het bestuur wil de velden graag zo veel mogelijk toegankelijk houden voor alle leden, zonder dat het één grote hangplek wordt. Zolang iedereen zich aan de regels houdt en met respect omgaat met de velden en de eigendommen van ASC, kan er gebruik gemaakt worden van de velden. Spreek elkaar er ook op aan als de gebruiksregels onvoldoende nageleefd worden. Het zou zonde zijn als we de hekken constant gesloten moeten houden.meer »


ASC heeft de trainersstaf voor veel van haar Onderbouw breedteteams (niet-selectieteams) compleet.

3 mei 13:45  De afgelopen maanden zijn we druk doende geweest om op zoveel als mogelijk Onderbouw breedteteams twee trainer/coaches te plaatsen. De meeste Onderbouw breedteteams zijn bij ASC ondergebracht in de circuittraining. Een groot voordeel van circuittraining is dat elk team dezelfde oefeningen traint maar dat de trainer het tempo en indien nodig de moeilijkheidsgraad tijdens de training kan beïnvloeden. Op deze manier kan ieder kind op zijn/haar eigen tempo en niveau ontwikkelen. Daarnaast kiezen wij ervoor om ook zoveel mogelijk jeugdspelers in te zetten als trainers. We vergroten hiermee de onderlinge verbinding tussen jongere en oudere spelers en kunnen op deze manier meer trainers inzetten binnen het beschikbare budget. Daarnaast zien we dat onze jeugdspelers het leuk en eervol vinden om onderdeel uit te maken van de ASC Football Academy. De Hoofdtrainer van de circuittraining geeft leiding aan de circuittrainers. Met trots presenteren wij de nieuwe staf. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!