ASC Voetbal - ASC

ASC Voetbal

ASC Voetbal

ASC JO13-1 wint overtuigend van Rijnsburgse Boys (met beelden)

Vandaag, 7 december 14:00  Met een aanvangstijd van 8.30 en een temperatuur rond het vriespunt waren de omstandigheden afgelopen zaterdag niet optimaal voor de spelers van JO13-1. Op het programma stond de lastige uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Toch leek het JO13-1 allemaal nauwelijks te kunnen deren. In misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen werd RBB van het kastje naar de muur getikt. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-3, maar eigenlijk had de uitslag nog wel wat hoger kunnen uitpakken.meer »


Veilig sporten bij ASC: VOG / Verklaringen Omtrent Gedrag

Gisteren, 6 december 22:30  ASC vindt het belangrijk dat iedereen met plezier kan sporten en dat betekent dat het ook veilig moet zijn. Een van de manieren om de veiligheid te vergroten is om alle trainers, coaches en iedereen die met minderjarigen te maken heeft, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verklaring aan te laten vragen.meer »


Win-win voor jou én de club

5 december 11:15  Samen sta je sterker! Daarom heeft A.S.C. een sponsorovereenkomst gesloten met de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Ze hebben als doel om onze regio de gezondste regio van Nederland te maken. Bijvoorbeeld door te helpen bij het rookvrij maken van sportclubs of bij het zorgen voor een gezonder aanbod in de sportkantine én door de club te helpen aan extra inkomsten.meer »


ASC 1 pakt verdiende zege op RKDES

4 december 12:45  ASC 1 heeft na de uitglijder vorige zaterdag tegen TAVV zich goed hersteld. Op sportpark Overveer boekte ASC verdiend met 1-0 de winst. Met dit resultaat handhaaft ASC zich prima in het linkerrijtje van de ranglijst. Daarmee ligt de formatie van trainer Stefan Kraaijvanger op koers van de primaire doelstelling: eindigen bij de eerste acht. meer »


Mini's ASC op bezoek bij FC Oegstgeest

4 december 11:30  Zaterdag was een grote dag voor de Mini's. De jongens speelden hun eerste uitwedstrijd namens ASC. Hun officiële debuut voor ASC was direct de roemruchte Oegstgeester derby tegen FC Oegstgeest. Nadat het nog even spannend was of de vorst roet in het eten zou gooien, bleek dat de consul het veld had goedgekeurd. Na hartelijk ontvangen te zijn door de thuisclub, werden er op drie velden wedstrijden gespeeld. Door alle teams werd fanatiek edoch sportief gestreden om de winst mee naar huis te nemen. Aan het eind van de rit bleken de twee clubs behoorlijk aan elkaar gewaagd te zijn. Om na afloop op te warmen werd er door alle jongens gebroederlijk warme chocolademelk gedronken in het clubhuis van de gastheren. Er werden direct afspraken gemaakt om in het voorjaar van 2024 een return te spelen op sportpark Overveer. De strijd om de Vossencup in 2040 belooft een spannende te worden.meer »


A.S.C. kerstdiner editie 2023

1 december 15:00  Ook dit jaar wordt er weer een kerstdiner georganiseerd. Zaterdag 16 december ben je met partner van harte welkom. Organisatie en gastheerschap zijn in handen van de selectie die u trakeert op een feestelijk en smaakvol 4-gangenkerstdiner. Ontvangst is vanaf 19.00 uur. De prijs per couvert bedraagt €50,- p.p. Meld je op tijd aan want het aantal beschikbare couverts is beperkt!meer »


A.S.C. gaat over naar eten à la carte!

1 december 15:00  Met ingang van aankomende week kun je à la carte eten bij A.S.C. Van dinsdag tot en met donderdag kun je tot 20.00 uur terecht. Op de zaterdag en zondag worden maaltijden geserveerd tussen 17.00 en 19.00 uur. Er is voor elk wat wils: keuze uit diverse menu's, een vegetarisch menu en een menu speciaal voor de jeugd. Als dessert kun je een heerlijke dame blanche bestellen. De menukaart staat op de homepage.meer »


Zaterdag 14.30: ASC 1 - RKDES 1

29 november 11:30  Afgelopen zaterdag was daar ineens onverwachts de eerste nederlaag van ASC 1. In de slotminuten ging het fout tegen TAVV (1-0). Helaas verloor de ploeg van trainer Stefan Kraaijvanger hiermee de ongeslagen status. Komende zaterdag is er op eigen veld de kans dit recht te zetten. Op bezoek komt RKDES uit Kudelstaart. RKDES is momenteel lijstaanvoerder van de 3e Klasse A, dus gemakkelijk wordt het zeker niet. Let op, in verband met vroeg invallende duisternis is de aftrap van de wedstrijd wederom al om 14.30. meer »


Sinterklaas op bezoek bij de Mini’s en Kickers

27 november 15:00  Iedereen zal begrijpen dat Sinterklaas het druk heeft deze dagen. Daarom was het voor de Mini’s en de Kickers ook geen enkel probleem om hun training, die normaal op zaterdag is, een keertje naar zondagochtend te verplaatsen. Op zondag zou de Sint namelijk alle tijd hebben voor de jonge spelertjes. En dat was ook zeker waar!meer »


Eerste seizoensnederlaag ASC 1

27 november 13:00  Voor het eerst dit seizoen heeft ASC geen punten kunnen pakken. In Ter Aar moest ASC in de slotfase alsnog een tegentreffer incasseren. Eindstand: 1-0.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!