ASC Voetbal

ASC Voetbal

Geen jeugdvoetbaltrainingen en wedstrijden in de meivakantie (24 april-9 mei)

15 april 15:00  Voor de jeugdteams van de voetbalafdeling zijn er in de meivakantie geen trainingen en wedstrijden. Selectieteams uit de bovenbouw kunnen hier in overleg met hun trainer van afwijken.


ASC heeft de trainersstaf voor haar jeugdselectieteams compleet.

15 april 14:15  De afgelopen maanden zijn we druk doende geweest de trainersstaf voor de jeugdselecties rond te krijgen. Met trots presenteren wij de nieuwe staf. meer »


Aad Neuteboom versterkt staf ASC 1

14 april 15:15  Eerder was al te lezen dat volgend seizoen de staf van de selectie tot in de puntjes is verzorgd. Maar op de valreep toch nog een aanwinst!meer »


JO10 Premier League

14 april 15:15  Dubbel feest op ASC, deze koude zaterdagochtend 10 april. Na een eindeloos durende reeks van onderlinge potjes, heeft de KNVB vrijdag de 9e de reeds lang aangekondigde Regiocup officieel bekend gemaakt. Met de Regiocup wil de KNVB voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van de het huidige seizoen. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk weer tegen tegenstanders van buiten onze eigen club kunnen gaan spelen! meer »


Ontgroening

13 april 13:30  Hoewel Sportpark Overveer zichtbaar vergroent met de aanplant van boompjes en struiken, is er ook een andere beweging gaande. Met name in het voorjaar groeit het onkruid welig op de tegelpaden naar en rond ons clubhuis. Met de onderhoudsploeg op maandag en donderdag wordt handmatig geschoffeld om de boel netjes te houden. "Werd" is echter meer op zijn plaats.meer »


Ze smaken niet zoals ze kraken

13 april 13:15  Wie verwacht dat men zich op bestuurlijk verenigingsniveau uitsluitend met strategische zaken bezighoudt, komt regelmatig bedrogen uit. Soms hebben ogenschijnlijk futiele voorvallen vérstrekkende gevolgen. Wat bijvoorbeeld te denken van de navolgende ‘casus’, die het bestuur van A.S.C. in 1966 de nodige hoofdbrekens heeft gekost. meer »


Jeugdprogramma 17 april

13 april 13:00  Voor 17 april is het volgende jeugdprogramma opgesteld.meer »


Seniorenprogramma voor 18 april

13 april 12:30  Er is een wedstrijdschema gemaakt voor zondag 18 april. Per zondag zijn een paar wedstrijden op de grasvelden. We proberen gras en kunstgras zoveel mogelijk tussen de teams te rouleren.meer »


Ajax cricket, mijn zomerhuis

11 april 10:30  “Als klein voetballertje bij ASC ging ik met een aantal teamgenoten ook cricket spelen (Evert Brouwer; Frits de Jongh jeugdleider). De combinatie voetbal en cricket ging prima samen, totdat ik in beide selecties kwam. De overlap van de seizoenen was lastig, maar daar kwamen we in onderling overleg wel uit. Dat is dan 1 van de vele voordelen van een combivereniging." meer »


Nieuwsbrief Ajax cricket

8 april 20:45  Onderwerpen in de nieuwsbrief van april 2021: Welkom nieuwe jeugd- en seniorleden; indeling teams, programma topcompetitie Ajax Dames, vrijwilligers gezocht, Ajax Cricket mijn zomerhuis (column Frank Snieder).meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!