ASC Voetbal - ASC

ASC Voetbal

ASC Voetbal

Veerkrachtig ASC 1 in tweede helft langs Alphia

Gisteren, 6 februari 12:30  ASC 1 heeft belangrijke punten gepakt in de confrontatie tegen Alphia. Op sportpark Overveer werd met 2-1 gewonnen.meer »


ASC Voetbaldagen in samenwerking met Brazilliant

2 februari 12:15  Ook in 2023 organiseren ASC en Brazilliant vakantieactiviteiten op sportpark Overveer. In de meivakantie en in de laatste week van de zomervakantie vinden de ASC Voetbaldagen weer plaats. Deze jaarlijks terugkerende evenementen mag je niet missen! meer »


TiquiTaca trainingsochtenden in de voorjaarsvakantie

2 februari 11:15  Op 1, 2 en 3 maart organiseert TiquiTaca trainingen voor enthousiaste jongens en meiden in de leeftijdsklassen O7 t/m O13. De drie ochtenden hebben een verschillend programma en je kan zelf kiezen hoeveel en welke dagen je meedoet. Tijdens de trainingen wordt er getraind en gespeeld op de TiquiTaca-manier. Net als in de kerstvakantie willen we ook weer een meidengroep vormen. Inschrijving onder voorbehoud van de vorming van een meidengroep is mogelijk.meer »


Stefan Kraaijvanger hoofdtrainer A.S.C.

2 februari 11:15  Wij zijn blij met de aanstelling van Stefan als hoofdtrainer voor volgend seizoen. Hij is een gedreven en talentvolle trainer die de overstap maakt van VVSB zaterdag naar A.S.C. Uit de gesprekken met de TC en afvaardiging van de selectie bleek dat Stefan zijn voetbalvisie en aanpak past bij A.S.C. Voetbalplezier combineren met prestaties.meer »


Zaterdag 15.00: ASC 1 - Alphia 1

2 februari 11:15  Komende zaterdag wacht er een sterke tegenstander op ASC 1. Het ambitieuze Alphia, 2e op de ranglijst, komt op bezoek. De competitie is precies halverwege en dit is dus de eerste wedstrijd uit de terugronde. Bij de start van de competitie, eind september, verloor ASC vrijwel kansloos van de Alphenaren (3-1). Toch is het vertrouwen op een goed resultaat groot; op eigen veld presteert ASC altijd een stuk beter dan in uitwedstrijden. Bovendien wist het afgelopen zaterdag een 2-0 achterstand om te buigen in een verdienstelijk 2-2 gelijkspel in Voorhout. Alphia daarentegen liep zich stuk op de verdedigende stellingen van EMM '21 en verloor met 0-1. Het gaat dus spannend worden!meer »


P R O C L A M A T I E

2 februari 11:00  HEIL DEN LEZERD! De Raad der 11 dwazen, onder presidium van Prins Aat d’n Ursten, gehoord en gezien de Reglementen van de Leut, eisen bij deze het Roodzwarte Gemene Gepeupel op om te verschijnen, al dan niet in stemmige en stemmingsverhogende gewaden, teneinde een nieuwe, hechte keten te slaan tussen de lange reeks Carnavaleske Gebeurtenissen op a.s. vrijdag, de derde van de Louwmaand. meer »


ASC 1 achterhaalt Foreholte in laatste kwartier

30 januari 10:45  ASC heeft in Voorhout tegen Foreholte een knap gelijkspel behaald. Met een 2-2 gelijkspel keerde het team van Jesper Neuteboom terug naar Oegstgeest. meer »


Initiatief Respect Graag! voor jeugd derby’s FC Oegstgeest en ASC

26 januari 12:15  Hoewel er de afgelopen jaren weliswaar sprake is van een daling van het aantal excessieve overtredingen, zo blijkt uit de VSK–monitor (Veilig Sport Klimaat), moeten we helaas ook constateren dat gedrag van spelers en toeschouwers op voetbalvelden en langs de lijn best wat netter mag. Concreet gaat het om verbale en non-verbale uitingen tijdens wedstrijden door en tegen spelers (onderling), door en tegen teamofficials en door en tegen de mensen van de arbitrage. meer »


ASC 1 mist goede scoringskansen

23 januari 11:30  ASC 1 kende een slechte herstart van de competitie. Van mede middenmoter, Donk, werd met 0-3 verloren. meer »


Kunt u nog Jammen, Jam dan mee!

19 januari 15:00  Dat de Ajax Sportman Combinatie geen alledaagse vereniging is, hoef ik niet te vertellen. Dat is wijd en zijd bekend. Maar dat ons clubhuis (zeg nóóit of te nimmer ‘kantine’) in het verleden het strijdtoneel is geweest van een heus Wereld Kampioenschap, zit nog maar opgeborgen in het geheugen van een zeer selecte groep oud-gedienden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!