ASC Voetbal

ASC Voetbal

Aangepast trainingsschema tot de winterstop

Gisteren, 28 november 14:45  In verband met de nieuwe Corona-maatregelen is er een nieuw, tijdelijk trainingsschema opgesteld voor de jeugd. Omdat het om een relatief korte periode gaat hebben we geprobeerd het normale trainingsschema zoveel mogelijk intact te houden en niet teveel te gaan schuiven met trainingsdagen van de verschillende teams. Het is niet ideaal, maar op deze manier kan er in ieder geval nog getraind worden. De keepers- en techniektrainingen vervallen tot de winterstop.meer »


Kun je nog polderen, polder dan mee!

24 november 12:15  Het is aan het begin van de ‘sixties’ van de vorige eeuw als het bestuur van A.S.C. met een lumineus plan op de proppen komt: het instellen van een JEUGDRAAD. Vooral de jeugdafdeling van Rood-Zwart is na de oorlog als kool gegroeid; ook wordt de jeugd steeds mondiger (‘brutale apen’, volgens sommigen) en daar moet je toch iets mee als bestuur van een sportvereniging: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en laten we uit het jeugdledenbestand de bestuurlijke talentjes scouten, zodat we over pakweg vijftien jaar een bestuur hebben zitten dat klinkt als een klok’, was het idee van de toenmalige voorzitter, die het plan handenwrijvend presenteerde aan de goegemeente.meer »


TiquiTaca Trainingsochtenden in de kerstvakantie

23 november 8:30  Op 3, 4 en 5 januari organiseert TiquiTaca weer trainingsochtenden voor enthousiaste jongens en meiden in de leeftijdsklassen JO8 t/m JO13. De drie ochtenden hebben een verschillend programma en je kan zelf kiezen hoeveel en welke dagen je meedoet. Per dag is er plaats voor 24 spelers, vol is vol. Tijdens de trainingen wordt er getraind en gespeeld op de TiquiTaca-manier. meer »


ASC MO8-1 wint voor de eerste keer

22 november 14:45  Dit seizoen is er voor het eerst een meidenteam onder 8 jaar bij ASC. Begonnen met zes meiden, groeit het team hard, tot nu al elf meiden! Die groei is niet alleen zichtbaar in het aantal speelsters, maar de meiden worden ook met de week beter. Afgelopen zaterdag speelden ze een fantastische wedstrijd. Na zeven verliespartijen was er eindelijk een overwinning.meer »


Kleedkamerverbouwing, mede mogelijk gemaakt door... de klusploeg

18 november 12:30  Tijdens de afgelopen ALV is de beslissing genomen om in de winterstop opslagruimtes op te offeren om extra kleedkamers te realiseren. Een goede beslissing voor de vereniging, maar daarmee is het werk natuurlijk niet gedaan. Afgelopen week heeft de klusploeg bestaande uit Klaas, Rien, Chris en Huib overuren gedraaid om de inhoud van de opslagruimtes te verplaatsen naar andere plekken in het clubhuis.meer »


‘Watjes’

17 november 11:45  Tijdens het voetbalseizoen 1983/1984 doet het bestuur een oproep aan de jeugdleden om van hun gespeelde wedstrijd een kort verslagje te maken voor het clubbericht. Je weet wel, zo’n boekje met een rood-zwarte kaft dat wordt rondgestuurd en waarin je de opstellingen, de uitslagen en de verslagen kon lezen. En de oproepen van het bestuur, niet te vergeten. Bart M. en Mark R. besluiten om namens de B1 de handschoen op te nemen en leveren het volgende verslag bij de redactie in. meer »


Winterstop jeugd van 19 december tot 9 januari

15 november 16:00  In de periode van 19 december tot 9 januari zijn er geen jeugdtrainingen. Er zijn dan ook geen (competitie)wedstrijden. De winterstop van de Kickers en de Mini's is nog wat langer, voor deze groepen geldt een winterstop van 11 december tot 18 januari.


Geen toeschouwers bij wedstrijden en trainingen

13 november 11:00  Met ingang van zaterdag 13 november, 18.00 uur, zijn toeschouwers niet meer welkom bij wedstrijden en trainingen. Deze maatregel duurt in ieder geval tot en met zaterdag 4 december. Het clubhuis blijft open voor spelers en begeleiding. Hier geldt QR code controle en verplicht zitten. Het bestuur doet een beroep op ieders verantwoordelijkheid om gehoor te geven aan deze maatregel.meer »


Gij zult Begeren

11 november 13:00  In het jaarverslag 1943 – 1944 van de Nederlandsche Voetbalbond, afdeling Leiden, is onder meer het volgende te lezen: “Om het Begeerschild is gedurende vele jaren niet gespeeld. Dit schild is uitgeloofd om te verspelen onder de Leidsche derde klassers, doch verschillende omstandigheden maakten, dat er van spelen om dit schild niets terecht kwam. Nu alle Leidsche derde klassers weder bijeen waren gebracht in één competitie-afdeling, besloot het Afdelingsbestuur om het Begeerschild uit te reiken aan de vereniging welke in de onderlinge competitie-wedstrijden het beste resultaat behaalde. De eindstand van deze wedstrijdreeks was ver in het voordeel van A.S.C., welke vereniging daardoor voor een jaar in het bezit van dit schild komt”. meer »


ASC in slotfase naast Bloemendaal

10 november 11:30  ASC heeft afgelopen zondag aan de ontmoeting tegen Bloemendaal in de laatste fase van de wedstrijd alsnog een gelijkspel overgehouden. Het werd 2-2 op sportpark Overveer.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!