ASC Voetbal

ASC Voetbal

ASC 1 - HBC 1 afgelast

14 oktober 14:30  In verband met een Corona uitbraak in de selectie van HBC gaat de wedstrijd van komende zondag niet door. De wedstrijd is verplaatst naar donderdag 28 oktober (20.00).


Rabobank klanten, stem nog tot 25 oktober

14 oktober 14:00  ASC heeft al jaren een fijne samenwerking met Rabobank. Zo sponsort de Rabobank onze ASC Football Academy, evenementen en zijn ze duidelijk zichtbaar op de Overveer. En nu kunnen Rabo klanten extra steun regelen voor ASC via Rabo ClubSupport. Kleine moeite, groot gebaar!meer »


TiquiTaca Trainingsochtenden: er zijn nog een paar plekken vrij

14 oktober 8:30  Er zijn nog een paar plekken vrij voor de trainingsochtenden van TiquiTaca op 18, 19 en 20 oktober. Schrijf je dus nog snel in! De drie ochtenden hebben een verschillend programma en je kan zelf kiezen hoeveel en welke dagen je meedoet. Per dag is er plaats voor 24 spelers, vol is vol. Tijdens de trainingen wordt er getraind en gespeeld op de TiquiTaca-manier. meer »


ASC 1 behaalt eerste competitiepunt

11 oktober 13:30  ASC 1 heeft in de uitwedstrijd tegen KDO met 1-1 gelijkgespeeld. Deze stand was al voor rust een feit. In de eerste helft had de thuisploeg het betere van het spel en kwam door een gericht schot van afstand aan de leiding. Nog voor rust trok ASC de stand recht. Een voorzet van Ahmed Fernane werd door Ralph van Zandwijk doorgekopt naar de vrijstaande Jelle Schouten die vervolgens de doelman van KDO passeerde. In de tweede rondgang had ASC wat meer overwicht, kwam tot enkele mogelijkheden op een treffer, maar de afronding bleef achterwege. meer »


Stollie wint Leiden marathon

11 oktober 10:45  Het was zondag een glorieuze dag voor Maikel Stolwijk. De ras ASC-er, oud 1e-elftalspeler, vlagger en verzorger, won als eerste geboren en getogen Leidenaar de Marathon van die stad. "Stollie" heeft zeer serieus toegeleefd naar dit moment en als een topsporter geleefd. Met succes dus. De voor hem in het verleden lastige keuze tussen voetbal en atletiek is voor Maikel goed uitgepakt. Dan nu maar terug in ASC-shirt? Vooralsnog gaat hij enorm genieten van zijn legendarische overwinning in een PR- tijd van 2 uur en 33 minuten. En gaat nu naar eigen zeggen: 'heel veel bier drinken en kapsalonnetjes eten". Het is hem gegund. Namens heel ASC van harte gefeliciteerd Stollie!!meer »


Coach de Coach

8 oktober 15:00  De coach vervult een belangrijke rol in het jeugdvoetbal. Niet alleen bij de voetbaltechnische zaken maar ook bij de persoonlijke en sociale ontwikkeling van jeugdspelers. Op dat laatste deel richt Coach de Coach zich. Het helpt om het coachen naar een hoger niveau te tillen. Winst voor speler en coach. Positief en bewust coachen is hier het uitgangspunt.meer »


Geen jeugdtrainingen in de herfstvakantie

6 oktober 12:30  In de herfstvakantie zijn er geen jeugdtrainingen. Selectieteams in de bovenbouw (JO13-JO19) kunnen afwijkende afspraken maken met hun trainers.


Scheidsrechters onmisbaar voor de vereniging

6 oktober 12:30  Afgelopen week was het 'de week van de scheidsrechters'. Een initiatief van de KNVB om de scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Aangezien ASC deze actie van harte ondersteunt, waren afgelopen zondag enkele vaste clubscheidsrechters speciale gasten bij de wedstrijd van ASC 1. Tijdens de borrel in de rust kregen de aanwezige scheidsrechters uit handen van Commissaris Voetbal Coen Verdegaal een 'liquid 3 oktoberpakket' om de Leidse feestdagen goed door te komen.meer »


Zeg, wat doet je vader eigenlijk?

6 oktober 9:15  A.S.C. krijgt van de buitenwacht nog wel eens het predicaat ‘elitair’ opgeplakt. Soms wordt zelfs gesproken van een ‘kakclub’. Dat beeld dateert al van vroeger. Maar is dat nu wel zo? De leden van The Good Old zijn op onderzoek uitgegaan in de archieven en komen tot een verrassende conclusie. meer »


Clubhuis komend weekend opgedeeld

1 oktober 11:00  Komend weekend zal het clubhuis opgedeeld worden in twee gedeeltes, een afhaal- en een zit gedeelte. Het afhaalgedeelte (voor de schotten aan de barkant) is vrij toegankelijk voor iedereen. Voor toegang tot het zitgedeelte (achter de schotten aan de openhaardzijde) is controle van de QR-code en ID vereist. Wij danken iedereen voor de medewerking.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!