Peter Nas secretaris A.S.C. - ASC

Peter Nas secretaris A.S.C.

Peter Nas secretaris A.S.C.

14 september 2023 13:30


Het bestuur is zeer verheugd te kunnen melden dat Peter Nas het bestuur is komen versterken als (waarnemend) secretaris bestuur.
Als secretaris speelt hij een belangrijke rol om samen met de leden en de andere bestuursleden plezier te maken en de ambities van A.S.C. te realiseren.

Peter is al heel lang betrokken bij A.S.C. Hij heeft sinds de F’jes rondgelopen op het voetbalveld van A.S.C. (ook als speler van het eerste) en is daarnaast actief (geweest) in diverse vrijwilligersfuncties, zoals het regelen van De Onderlinge. Momenteel is hij trainer van de MO-9 en ASC 2 en vormt hij samen met Sander de Wolf de TC-selectie. Peter is begonnen aan zijn laatste seizoen als trainer van ASC 2 en zal zijn taken in het kader van de TC overdragen. Dat geeft de ruimte om in het bestuur actief te worden.
Naast zijn activiteiten bij A.S.C. is Peter getrouwd met Alice en vader van dochter Chiara. Daarnaast is hij mede-eigenaar/algemeen directeur van PMT Groep. PMT is een detacheringsbureau in de pensioenbranche, het sociaal domein en IT. 
 
Margreet Simpelaar die op de laatste ALV afscheid heeft genomen als secretaris zal de komende weken haar taken aan Peter verder overdragen. Zij heeft de secretaris rol de afgelopen jaren rol met verve vervuld. Margreet nogmaals dank voor je tomoloze inzet en de prettige samenwerking! 
 
Het is fantastisch dat Peter deze belangrijke rol op zich neemt om onze mooie vereniging draaiende te houden. De vereniging is van en voor ons allen. 
Daarom vragen wij jullie hem te ondersteunen in zijn nieuwe rol! 
 
Het bestuur heet Peter van harte welkom, kijkt erg uit naar de samenwerking en wenst hem daarbij heel veel plezier! 
 
Coen Verdegaal
voorzitter Ajax Sportman Combinatie, Oegstgeest

IMG_3393.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!