Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

A.S.C. FIFA toernooi grandioos succes!

12 maart 2024 15:00

Op zaterdagmiddag 9 maart stonden 58 ASC-spelers uit de leeftijdscategorie JO-10 t/m JO12 vol ongeduld te trappelen om deel te nemen aan het 1e A.S.C. FIFA EA sports gaming toernooi. Het toernooi, georganiseerd door de A.S.C. evenementen commissie in samenwerking met WEPLAY United vond plaats in het achterste deel van het clubhuis op 10 hypermoderne playstation stations. De vlekkeloze toernooi-organisatie en de apparatuur werd geheel verzorgd door WEPLAY, ASC zorgde voor de perfecte accommodatie, super enthousiaste deelnemers, ouders en andere belangstellenden die kwamen kijken wat hier aan de hand was.

Om klokslag 14.00u startten de poule wedstrijden en met veel beleving, passie en vooral heel veel kabaal gingen de jonge ASC-ers de onderlinge strijd aan. Na in totaal 12 speelrondes waren de 32 spelers voor de knock out fases bekend en werd er toegewerkt naar de finale rondes. Uit eindelijk wisten Vala en Pepijn de finale te bereiken en mochten Tobi en Klaas strijden om plaats 3 en 4 in de troostfinale.

Na een zeer spannende finale en onder luide aanmoediging van de overige spelers, virenden en familie wist Pepijn Lugtmeijer met 3-1 de finalewedstrijd en dus de toernooi zege op zijn naam te schrijven.

Het werd een zeer geslaagde middag met een clubhuis vol jonge ASC-ers, ouders, spelers en supporters van ASC in een heerlijke atmosfeer die zeker bijgedragen heeft aan het resultaat van ASC 1!