Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaterdag wasdag

21 maart 2024 10:15

Een (leuk) wedstrijdverslag schrijven is voor de jeugd nog wel te doen, maar na afloop van de wedstrijd douchen, is weer een ander verhaal.

In 1984 doen Renco & Stephan van de C 1 hun stinkende best op het navolgende epistel:

“We moesten om kwart voor 10 verzamelen Tjerk en Harald waren natuurlijk weer te laat. We begonnen met Lieuwe ernaast, want hij was natuurlijk niet komen trainen!!!!!! A.S.C. begon natuurlijk meteen met een groot offensief, na een gemiste kopbal van Renco nam Stephan het initiatief in handen en scoorde na een pragtige solo. Daarna dolde Tjerk de hele DoCoS-verdediging en gaf Menno natuurlijk een niet te missen kans met het hoofd: 2-0. 15 min. voor het eind miste Renco weer een kopbal (oooh wat dom), maar hij maakte het natuurlijk  goed door 3-0 aan te tekenen.
2e helft: na een tegendoelpunt van DoCoS maakte Joost via een solo 4-1. Daarna werd het door een leuk doelpunt van Mark 5-1 en Renco tekende na een mooi schot 6-1 aan. MATTIE liep natuurlijk weer niet op te letten en vlagde niet voor buitenspel: eindstand 6-2.

P.S. HARMEN en QUINTE zijn natuurlijk weer niet gaan douchen. BAH, volgende week natuurlijk weer wel douchen (anders met je kleren onder de douche)”.

Carole, de coach van de F 5, pakt het in 1986 met haar jongens een stuk subtieler aan.

“Een verslag van de wedstrijd waarin de meest veelbelovende sterren van A.S.C. acteerden: met 8 man kwamen in het veld en vanaf het eerste fluitsignaal liep het als een trein. Al in de tweede minuut maakte Daan het eerste doelpunt.

Daarna kregen we de smaak te pakken en maakten Robbert (2x), Matti en nogmaals Daan er 5-0 van.

Na de limonade en de keeperswissel gingen we gewoon door met ons tactisch perfecte spel en bepaalden Matti (2x), Daan (2x) en Robbert de eindstand op 10-0.

Jongens niet vergeten! Volgende week gaan we met z’n allen gezellig douchen na de wedstrijd!!!”

Douchen met Carole, wie wil dat nu niet!!